Geçenlerde birisi kuaföre gitmek kesinlikle keyfi demişti size de sormak istedim :) Bana kalırsa elbette ki ihtiyaç. Çünkü saçlarımız güzel olmadığında, şekil almadığında kendimizi de güzel hissetmiyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kuaföre gitmek ihtiyaçtır, saçlarımız her zaman güzel görünmeli
Kesinlikle keyfi, kuaföre gitmeden de yaşayabiliriz
Kuaföre gitmek ihtiyaçtır çünkü kadın ve erkek farketmeksizin herkes güzel görünmek ister. Özellikle erkekler genelde kısa saç stili kullandıkları için ayda bir kuaföre giderler fakat kadınlar için bu geçerli değildir saçları zaten uzun olduğu için 4-5 ayda bir gitse yine hiçbirşey olmaz çünkü saçı zaten uzun eğer saçı her ay bakım yapma uçlarından aldırma gibi bir fantazisi yoksa 1 yılda kuaföre gitmese koymaz. Onun dışında insanların güzel görünmek amacıyla gittiği kuaförler asla ve asla lüks değildir zira kendisine saygısı olan kendini seven insan kendine bakar. Eğer bir insan kuaför keyfidir diye yorum yapıyor ise büyük ihtimal ülke ekonomisin kötüye gittiğini baz alarak kendini geçindirebilmek için birşeyleri bahane edip paradan feragat ediyordur. Yani fakirdir başka bir değiş ile.
Başkaları için nasıldır bilmem fakat erkek saçı genellikle fazla uzun olmadığından eli gözü sağlıklı insanlar için bir ihtiyaç değildir, ben pandemi süreci başladığından beri kendim hallediyorum mesela, meğer gayet kolaymış, dereceleri var makinenin üzerinde, bazı yerleri yüksek dereceyle bazılarını da düşük dereceyle geçiyorum tamamdır.
Vallah ben kuaförlere pek güvenmiyorum sürekli saçım yandı kurtarmamız mümkün degil hem istediğimiz saçları da yapmıyorlar ben evde yapıyorum vallah çok güzel oluyor zaten saçlarım kısa rengi de kendi rengim gri beyaz çok hoş çok da cool oluyor 😎
Fındık fıstık şeyler için gitmek tabi ki zaman kaybı, zaten çoğu şeyi evde yapmayı tercih ediyoruz ama sac boyama kestirme el ayak bakımı bence ihtiyaç. Sonra evde kendimiz yapınca istenmeyen sonuçlar alıyoruz ne gerek var.
Kuaöf tabiki ihtiyaç. Güzelleşmeyi şuraya bırakalım ne yani şimdi saçımı kesemiyorum diye kuaföre gitmek bir lüKS mü ihtiyaç mı? Gelin başı için gittiğimixde lüKS mü ihtiyaç mı? Boş yere felsefe yapanların lafını prim yapmayın lütfen!
Bazen ihtiyaç bazen keyif. Mesela kas bıyık almak ve çok fazla uzadiysa ya da kırık olduysa saçlarda ihtiyaçtır. Saç boyamak, manikür yaptırmak vb. keyif
Kesinlikle ihtiyac. Insan önce kendine güzel görünmeli sonra çevresine.. Eger evde her işini halledebilen varsa bilemem ama bence ihtiyaçtır.. Benim olmazsa olmazim 😄
Kuaföre ayda 1 komple ağda ve kaş-bıyık için, 6 ayda 1 de saç kırıklarımı aldırmak ya da daha kısa kestirmek için giderim zaten hiç boyatmadım. Eskiden yılda 2 kere keratin bakım yaptırırdım o zamanlar 200₺ idi geçen ay fiyat sordum 600 dediler vazgeçtim :D
Bence kuaföre gitmek kesinlikle ihtiyaç. Ama ihtiyaç fazlası gittiğimiz çok zaman oluyo. İhtiyaçtan var tabii ki ama ihtiyaçtan fazlası keyfi oluyor. 😁
Dünyada yaşayan başka ülkelerde veya milletlerde yaşayan kadınlar var. Hiçbir şeyleri eksik değil. Onlarda kendi ortamında aile ve çocuk sahibi. Onları da seven eşleri var.
Ne için ve ne sıklıkla gittiğine göre değişir. İkide bir saç rengini değiştiriyorsa kişi; keyfidir. Ama saç bakımı, kesim vs ihtiyaç. Erkeklerin berbere gidişi gibi.
Bişeylerden keyif alabilmek güzeldir ve buda bir ihtiyaçtır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kaygı, çünkü ben bıyığımı sakalımı kaşımı tüylerimi hep kendim alıyorum saçımı da kendim boyuyorum kesiyorum, kocam çok şanslı olacak onunkini de keserim ben
Kuaför demek illa saç baş değil. Kaşlarımız bıyıklarımız istenmeyen kıllarımız oluyor saçımız uzuyor kestirmek gerekiyor bunun için de kuaföre gitmek mucburi oluyor. Ihtiyaçtır bu. Ama keyfi de gidilir tabi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçlarım için kuaföre fazla gitmiyorum, sadece saçlarımda kırıklar oluşursa giderim. Sadece kaş ve bıyık için gidiyorum
Bence de her insan için kuaför ihtiyaçtır ancak ihtiyac duyulacak sürede gidildiginde yani her gün gidip saatlerce süs yaptırıldığında değil ve insan eliyle yapılmış hiçbir güzellik allah vergisi doğal güzelliğini yerini tutamaz kızlar 😉😉😎👍🙈
Olması gereken ihtiyaçtır ama kuaföre gitme sıklığı artarsa bu keyife dönüşür. Ama bir yerde de keyfinin kahyası kimse olmadığı için ister ihtiyaç olarak düşün, ister keyif olarak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yilda iki sacimi kestirmeye gidiyorum, kuaforlerla aram iyi degil.
Kuaför kişisel bakımın en büyük parçası sadece saç değil ki pedikürü, borası, manikürü, ağdası, lazeri ve en önemlisi boyası ile çok farklı bir şey o yüzden ihtiyaçtan öte olmalı bence