Saçlarım kendinden dalgalı sadece duzlestirici kullandığımda düz durması maks 30 dk. Fön spreyi ile fon çekilip sonra kalıcı olması için bir tur su sıkıp sonra duzlestirici ile duzlestirip tekrar kalıcı olması için bir sprey siktigimda ise saçımın düz durması maks 1 saat. Kisaca saçım asla düz durmuyor bana etkili bir yöntem lazım bunun için bilen varsa yardımSaçı düz tutmak
Selam, seni Dyson Airwrap ile tanıştıralım! :)Dyson Airwrap saç şekillendirici, saçlarınızı kurutur, düzleştirir ve dalgalı yapar hem de aşırı ısı kullanmadan. Saçları şekillendirmek için Coanda etkisini kullanır. Bu etki sayesinde saçları kendine doğru çeker ve başlık etrafında sarar. Saklama kutusu içerisinden çıkan farklı başlıkları ile saçınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Saç tipinize uygun sert veya yumuşak düzleştirme başlığı sayesinde saçlarınızı aşırı ısı kullanmadan içerisindeki Dyson dijital v9 motoru ile düzleştirir. Ürün hakkında detaylı bilgi için : https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-airwrap/overview adresini ziyaret edebilirsiniz.
Saçlarınızı düzleştirmeden önce şekillendirici saç kremi kullanabilirsiniz bu sayede saçlarınızı ağırlaştırmamış yumuşaklığını da korumuş olursunuz bu sayede uzun süre düz kalmasını sağlamış olursunuz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bacım ben 1 saat önce kaybettiğim şeyi arayıp bulamıyorum sen bu soruyu 5 ay sonra bulmayı nasıl becerdin?
Hepimizin ortak isteğidir, saçlarımızın düzleştirdikten sonra kalıcı olması. Bunun için ben de birçok yöntem deniyorum. Bazıları kalıcılığı arttırıyor bazıları ise hiç bir işe yaramıyor. Tecrübelerime dayanarak saçların uzun süre düz kalmasını sağlayan taktikleri sıralamak istiyorum.
Saçlar nasıl uzun süre düz kalır?
Saçlarınızı düzleştirmeden önce şekillendirici saç kremi kullanabilirsiniz. Bu sayede saçlarınızı ağırlaştırmamış, yumuşaklığını da korumuş olursunuz. Saç spreyleri maalesef saçları çok fazla sertleştiriyor.
Çok temiz saçlar düzleştirildikten sonra kalıcılık sağlamıyor. Saçlarınızı yıkadığınız ilk gün doğal haliyle kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Saçlarınızı düzleştirmek için çok küçük tutamlara ayırın. Böylelikle her tarafa aynı ısıyı verip, kalıcı düzlük elde edebilirsiniz.
Saçlarınızı düzleştirdikten sonra mutlaka sık dişli bir tarakla tarayın. Sonrasında düzleştiriciyle üzerinden tekrar geçin.
Ben saçlarımı düzleştirirken bu taktikleri uyguluyorum. Tabii ki biraz meşakkatli oluyor ama sonuç daha kalıcı oluyor.
Saçlarını profesyonel şekilde düzleştir: Dyson Corrale Saç Düzleştirici
Aslında tüm bunlarla uğraşmamıza hiç gerek yok. Dyson'ın mükemmel düzleştiricisi Corrale harika özelliklere sahip. Esnek plakaları sayesinde saçları bir arada tutuyor, böylelikle her saç teline aynı miktarda ısı vermiş oluyorsunuz. Azaltılmış ısı kullanımıyla da profesyonel bir sonuç çıkarıyor ortaya.
Kablolu ve kablosuz kullanım özelliği var. Kablosuz bir şekilde, saçlarımızı istediğimiz her yerde şekillendirebiliyoruz. 30 dakika boyunca kablosuz kullanım imkanı sunuyor. Şarj olması için de 70 dakika yeterli oluyor. Üstelik her saç tipine uygun saç düzleştirici! Dalgalı saçlarda bile pürüzsüz düzlük sağlıyor.
Deneyim videolarına da göz attım çıkardığı sonuçlar harika resmen :) Kalıcı düzlük istiyorsanız kaliteli bir saç düzleştiriciye ihtiyacınız var demektir. Dyson Corrale'nin akıllı ısı kontrolü sayesinde plakalar üzerindeki ısı saniyede 100 kez ölçülüyor ve ısı aşımı da engelleniyor. Bunu da söyleyip kapanışı yapayım :)
Saçlarınızı düzleştirmeden önce şekillendirici saç kremi kullanabilirsiniz bu sayede saçlarınızı ağırlaştırmamış yumuşaklığını da korumuş olursunuz bu sayede uzun süre düz kalmasını sağlamış olursunuz
Dyson Ne Diyor