Saç Bakım Kıvırcık saça sahip olan kızçeler buraya! Gün boyu hacimli ve capcanlı buklelere kavuşmak için neler yapıyorsunuz? Acid_Queen Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kıvırcık saça sahip olan kızçeler buraya! Gün boyu hacimli ve capcanlı buklelere kavuşmak için neler yapıyorsunuz? Kıvırcık saça sahip olan kızçeler buraya! Gün boyu hacimli ve capcanlı buklelere kavuşmak için neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
neredesin-sen Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Sadece kızlar mı kıvırcık saç için bişeyler yapar ya. Ben de her sabah uyanıp saç serumu yapıyorum sonra reflü yapıp arkasından bakım yağı sürüyorum. Şaka lan şaka bişey yapmıyorum ahahaha 0 0 Yorumla
mekansahibişahmaran Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl örüp örüp açıyorum başka bir aksiyonum yok. 0 0 Yorumla
Poyrazrüzgarkarayel Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl bu konuyu bilmem zma kıvırcik kizlar çok seksi oluyor 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Saç Bakım konusunda 480 cevap paylaştı. saç maşası kullanıyorlardır 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar