Saç Bakım Görümce değilim ancak görümce topuzu yaptırmak istiyorum. Sizce abes kaçar mı? GolgiAygırı Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Görümce topuzu için illa görümce mi olmam lazım? :( 2 ay sonra düğün var ve ben bildiğiniz görümce topuzu yaptırmak istiyorum. Sizce yaptırmalı mıyım? Saçlarım uzun ve dalgalı. :) Görümce değilim ancak görümce topuzu yaptırmak istiyorum. Sizce abes kaçar mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır ya neden abes kaçsın ki gadası. Sen mutlu hissettikten sonra gerisi boştur. 1 1 Yorumla GolgiAygırı +1 yıl Teşekkür ederim 😍 🙂 Yorumla
Oturayımdayiyin Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Yaptır, ben de düğüne gelebilir miyim? Gelinin kız kardeşi makyajı yapmak istiyorum :((( 0 2 Yorumla GolgiAygırı +1 yıl Tabiki şekerim sorman hata halay başı da sen ol demir çubuklarla çekeriz artık 😂 Yorumla Oturayımdayiyin +1 yıl Geçen gün düğüne gittim 0 sosyal mesafe ve herkes halay çekiyor üstelik çubuk yoktu... Üzüldüm 1-2 saniye falan xkemdmemd Yorumla
invictus16 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Ahey Ahey topuzu hayatımdan çıkardım vede bidaha almayı düşünmüyorum insanı fazlaca kalıplı ve büyük gösteriyor. 0 1 Yorumla GolgiAygırı +1 yıl hahahaah :D :d Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Saçma sapan isimler takmayın yakışıyorsa yaptır gitsin fotofaki kıza cok yakışmıs kız da cok tatlıymıs zaten bayıldim kıza 0 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gözümde canlanır koskoca mazi jshdjsjshs yaptır kız ne olcak 0 0 Yorumla
nanelimonluuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Topuzdan nefret ederim 😂ama yakışıyorsa olabilir 0 0 Yorumla
Essahmıdiyoninanmam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır ama bunu yapan zor bulunur 0 0 Yorumla
xesra_x Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Yakindan tanidigin biri ise, neden olmasin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır ya neden abes kaçsın ki gadası. Sen mutlu hissettikten sonra gerisi boştur.
Teşekkür ederim 😍 🙂
Yaptır, ben de düğüne gelebilir miyim? Gelinin kız kardeşi makyajı yapmak istiyorum :(((
Tabiki şekerim sorman hata halay başı da sen ol demir çubuklarla çekeriz artık 😂
Geçen gün düğüne gittim 0 sosyal mesafe ve herkes halay çekiyor üstelik çubuk yoktu... Üzüldüm 1-2 saniye falan xkemdmemd
Ahey Ahey topuzu hayatımdan çıkardım vede bidaha almayı düşünmüyorum insanı fazlaca kalıplı ve büyük gösteriyor.
hahahaah :D :d
Saçma sapan isimler takmayın yakışıyorsa yaptır gitsin fotofaki kıza cok yakışmıs kız da cok tatlıymıs zaten bayıldim kıza
Gözümde canlanır koskoca mazi jshdjsjshs yaptır kız ne olcak
Kime ne yaptır gitsin
Öyle bir topuz mu varmış ejfkt
Topuzdan nefret ederim 😂ama yakışıyorsa olabilir
Hayır ama bunu yapan zor bulunur
Sfkssdlkdk bişey olmaz be yaptır gitsin
Yakindan tanidigin biri ise, neden olmasin
kaçmaz knk
Kacmaz knk