Saç Bakım Audrey Hepburn gibi saçımı kısa yapmak istiyorum, sizce güzel olur mu? Sorbanasorleyla Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Audrey Hepburn gibi saçımı kısa yapmak istiyorum, sizce güzel olur mu? Audrey Hepburn gibi saçımı kısa yapmak istiyorum, sizce güzel olur mu? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Küçük yüz tipine sahipsen gadası, bence kestir yakışır. 1 0 Yorumla
_faerie Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl çoğu kişiye yakışacağını sanmıyorum ama bir dene çok istiyorsan 1 1 Yorumla Sorbanasorleyla +1 yıl Yüzüm yuvarlak ama elmaciklarim belirgin değil Yorumla
Bekes35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Bilmiyorum herkese yakışmaz keşke resminide paylaşsaydın 1 0 Yorumla
Kaiki_Deishu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eğer hoş durmazsa Bağcılar kekosuna dönüşebilirsin 🙄 1 1 Yorumla Lağnetliiii +1 yıl Hdhdhdhhd Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok güzel bir kadın. Yakışırmı böyle tahmin etmek imkansız. Bir görsel ekleyebilirsen ya da mesajla atabilirsen yardımcı olmaya çalışırım 0 0 Yorumla
Elisolder Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Ne kadar zarif bir kadın buna bayılıyorum gülüşü bakışı 0 0 Yorumla
Hayattaolmaz01 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hazır bu dönemde evdeyiz deneyebilirsin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Küçük yüz tipine sahipsen gadası, bence kestir yakışır.
çoğu kişiye yakışacağını sanmıyorum ama bir dene çok istiyorsan
Yüzüm yuvarlak ama elmaciklarim belirgin değil
Bilmiyorum herkese yakışmaz keşke resminide paylaşsaydın
Eğer hoş durmazsa Bağcılar kekosuna dönüşebilirsin 🙄
Hdhdhdhhd
Çok güzel bir kadın. Yakışırmı böyle tahmin etmek imkansız. Bir görsel ekleyebilirsen ya da mesajla atabilirsen yardımcı olmaya çalışırım
Ne kadar zarif bir kadın buna bayılıyorum gülüşü bakışı
Hazır bu dönemde evdeyiz deneyebilirsin
Tipin benziyorsa yakışır.