Saçlarımı afrika örgüsü yaptıracağım ve sevgilim kuaförde erkek olmasına çok tepkili gitmeme izin vermiyor yaşadığım yerde 2 tane afrika örgüsü yapan kişi buldum ve bunlardan 1 tanesini tanıyormuş kuaförlerimizden birisi. Ne yapmalıyım sizce? Söylediğim an tartışma çıkacak. İlişkimiz 3 yıldır sürüyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence sen o sevgiliyi bırak çünki hayatta hiç kimse için değişmemelisin. İnsanlar seni sen olduğun için sevmeli ve sana bukadar güvenmiyorsa sorunu da biraz kendinde aramalı. Yarın birgün evlendiğin zaman onu yapma, bunu giyme bununla görüşme dediğinde o sevgi zamanla ölür. Ama sen çocuk hevesi ile çocukta yapmış olursan ve ekonomik olarak kocana da bağımlı haldeyken seni dövmekten beter etse de hiç bir şekilde boşanamayabilirsin çünki ozaman çocuğuna da bakman gerekecek ve şu an bile bir iş bulamışsan ozaman yaş ve çocuk faktördür işin içinde olunca hiç bulamayabilirsin. Cicim ayları çabuk geçer zamanla eşinin o davranışlarına katlanamaz olursun. Zamanla kaçış yolunu belki dünyanın en kötü insanı bile olsa yine kendine ve çocuğuna baktıraabilmek için bir erkekte arayacaksın ve bu sefer insanlar bu kadın niçin bunu yapıyor acaba diye düşünmek yerine seni bir numaralı suçlu ilan edecekler. Zaten iyi bir işin olsaydı garantili masa başı vs sana ciddi anlamda talip yağardı çünki günümüz şartlarında pekçoğu çalışan kadın arıyor ki tek maaşla geçinmek zor. Eğerki ekonomik özgürlüğün yoksa ki bu pek çok evli kadının sorunudur eşinin ailesi seni sürekli ezecekler ve eşin de senden yana olacak diye bekleme. Bence adamakıllı bir iş bulmaya çalış. Ekonomik özgürlüğün olunca erkeklerin yüzüne bile bakmayacaksın inan. Üniversite okumadıysan, okumam diyorsan bile hastanede tıp sekreteri ol en azından ki karın tokluğuna kimsenin kahrını çekmeyesin. Seven insan sevdiğine onu giyme bununla konuşma demez bunu ancak aşağılık kompleksi olan insanlar yapar. Zaten o kişi ile kafa dengi isen ortak pekçok noktanız varsa niye aldatasın ki... Ha olaki aldatırsa da zaten erkek düşkünü bir insan değilsen yolunda gitmeyen birşeyler vardır. Düşünki motorsitlete hayranın çalıştın kendine göre bir motor aldın sonra senin gibi motorcu birisi ile tanıştın. Beraber öok eğleniyorsunuz. Tadından yenmez. ya da başka bir hobi misal. Koca herzaman bulunur ama ne giden gençliğin geri gelir nede yaptığın hatalardan geri dönüşün olur. Yol yakınken karar senin. Bu gelecek senin.
22 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru demişsiniz, bir laf vardır Hiçbir kadın cennet için erkeğin cehennemine katlanmamalı diye.
- +1 yıl
@HappyHalloween katılıyorum. Şu dünyada herkes Kendi cennetini kendi yaratır. Kimse kimsenin kaşına gözüne bakıp bedavadan para vermez. İmkanın varsada yoksada okumak için ailendeki yaşantıyı sevmiyorsan bundan kurtulmak için mutlaka bir yol bulursun ama bu yol bir sevgili olmamalı. Doğudaki kız çocukları bedel den aşiretten kurtulmak için okumaya çabalamıyor mu? İstemek başarmanın yarısıdır. Böyle anlarda insan yüzüne her güleni dost zanneder. Kurtuluş olarak çareyi bir başkasında arayanlar kendi sonlarını hazırlarlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılDiğer Afrika örgüsü yapan kuaför bayan ise?, ona git. ya da bahsettiğin Afrika örgüsü modelini yaptırma..
Sevgilin seni sevip değer verdiği ayrıca kıskanmasıda gerekli olduğu için dozuna dikkat ile esas sevgi göstergesi ve uygulaması adına karşı cins olan Erkekler'den ve kuafördeki Erkekten, dediğini dinlemen karşılık olarak ona sevgi ve saygını göstermene vesile olur..
Şunuda ''genellemesiz'' olarak belirteyim ; Uzun zaman önce bir arkadaş ortamında konuşuyorduk 3-4 kişi. Aramıza benim tanımadığım birisi geldi ve Bayan kuaför salonunda çalışan bir tanıdığının olduğunu ve o kişinin kendisine yaşadığı olayları anlattığını söyledi bize. Bizde muhabbet olsun ve öğrenmiş olalım yaşananlar ne ise dedik.
Bayan kuaförü elemanı olan Erkek ; ''Genellemesiz'' bazı bayanlar var yeni ve eski müşterilerimiz'den. Bahsettiğim müşterilerden :
Evli, Boşanmış Veya Bakir olan bazıları ben ile duygusal, bazısıda Cinsel ilişki teklifinde bulunuyor demiş. Manevi bilgisi az olduğu ve kişilik ile karakter olarak olgunlaşmadığı vede yakışıklı oluşundan kendisine bazı bayanların ilgi göstermesi ile vb. '' Bir sürü boşanmış kadın ile cinsel ilişki, bir sürü bakir kız ile sevişme, ve ne yazıkki bir sürü evli bayan ilede cinsel ilişki yaşadığını söylemiş''. Ancak Dinen büyük günah olduğunu öğrenince eski hatalarından vazgeçtiği ve sonraki geçen 4-5 yılın ardından Evlenmek için eş aradığını söylemiş.. Doğru veya yalan diyemem anlattıkları hakkında... Ancak yakışıklı erkek olması ve daimi müşteri olup onla muhattap olunması ve onu görmek vede az-çok bir birini tanıma ile duygusal veya cinsel veya her iki duygu ve arzu ilede Erkeğe yakınlaşma adına uygulamaların olma riski var.
Demet AKALIN ile İbrahim KUTLUAY sevgiliydi. Demet ŞENER ise Demet AKALIN'IN arkadaşıydı.3'ü beraber gezdiler ve bir birleri ile muhattaplıklar kurup bir birlerini daha iyi tanıdılar.. Sonuç ne oldu? ; İbrahim KUTLUAY Demet ŞENERİ sevdi ve Demet AKALIN'dan ayrılıp Demet ŞENER ile sevgili oldu ve sonrası Evlendiler.. Nikah düşen karşı cins ile Evlilik niyeti üzeri karşılıklı istek ile muhattaplık harici durumlarda '' mecburiyet dışı muhattaplık ve bir birini tanımaktan uzak durulmalı ''Heleki Sevgili, Nişanlı Ve Evli Olan Bir İnsan İseniz dahada dikkatli olmakta fayda var. Ne yazık'ki haberlerde izliyoruz ''Genellemesiz'' ; Eniştesiyle kaçan, kocasının kardeşi ile kaçan, baldızı ile kaçan,2 taraf evli olmasına rağmen arkadaş ya da aile dostu veya komşusunun bay veya bayan eşi ile kaçan ya da cinsel ilişki yaşayıp evli kalan ama sonunda eşine yakalanan insanlar üzeri vb. üzücü ve ibretlik yaşanmışlıkları :(.10 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın kızlar da sizde bu kadar rahat yorumlar yapmayın hayat toz pembe değil ! Her yer rahat erkeklerle dolu da değil ki olmasın da zaten özendiginiz şey e bakın erkek hiç karismayacak kadın istediğini yapacak öyle mi? Bırakın bu ben ne istersem yaparım ayaklarını o zaman erkekte istediğini yapsın kıza söylemesin o işinize gelmez ama. Herşeyin bir sınırı var hiç kıskanmamakta kötü fazla kiskanmakta ki ben burada aşırı bir kıskançlık görmüyorum sevgilisinin saçları özeldir ona göre ve başka bir erkeğin dokunmasını istemiyordur gayet doğal bişey bu nasıl katlanıyorsun buna diyip bu kadar büyük konuşup nasıl insanlarin hayatıyla ilgili kararlar vermesini yargılar ve sorgularsiniz ki... Sizin sevgiliniz olunca hiç bir b. oka karışmasın tamam mı ne derseniz tamam aşkım desin asıl o zaman kavga çıkartırsiniz siz ahkam kesenler karşılarına erkek geçse iki laf etse hemen eriyip gidersiniz bırakın bu ben özgürüm ayaklarını birgün herkes evlenecek istemesek de birize güvenmek zorunda kalacagiz illaki bir takım istekleri olacak karşı tarafın aynı zamanda bizimde
1513 Yorumla- +1 yıl
Seni bir hemcinsim olarak kınıyorum gidip erkekleri koruduğun için kendi hür iradeni kullanamadığın için yazık
- +1 yıl
@Gicikkiz35 erkekleri korumuyorum ki
- +1 yıl
@Spadess sadece bu konu ile ilgili konuşmadım... Genel olarak kadınlar özgür ruhlu diye kendini tabir eden herşeyi kendi kafasins göre yapmak isteyen kadınlardan bahsettim ama hayat öyle değil maalesef
- +1 yıl
Çok dogru dedin
- +1 yıl
Bunu soran bir insan yetişkin bir insan değil diye kabul ediyorum ki olsa böyle birşey sormaz 😄
- +1 yıl
E zaten olması gereken o )) Her insan özgürdür. Kimse kimsenin hayatını kısıtlayamaz. Neyin güvensizliği bu? Bir de şöyle saçma bir klişe var; ben sana değil çevreye güvenmiyorum.. falan filan. Bomboş saçma sapan işler. Sevgili olmak birbirine hayatı böyle zehir etmek demek mi? Yahu birbirimizin hayatına saygı duymayacaksak neden sevgili olmuşuz?
- +1 yıl
En makul ve oturaklı yorum bu olsa gerek bu soruya
- +1 yıl
@iyiinsanol sonuna kadar katılıyorum sevgili için demiyorum ama eş için sonuna kadar haklısın
- +1 yıl
@Spadess bir insanla hayatını birleştiriyorsak herşeyi kafamıza göre yapamayız... Sen gecenin bir vakti 3 de dışarı çıkmak istiyorsun hangi erkek kabul eder bunu seven bir insan kabul edebilir mi başına bişey gelmesinden korkmaz mi?
Güvensizlikle ne alakası var
Eşin ya da sevgilin nasıl olsa özgür diye kafasına göre takılıyor başka kızlarla da geziyor ya da yurtdışına çıkıyor kabul eder misin bunu sebebsiz yere - +1 yıl
@corapci4242 teşekkür ederim
- +1 yıl
Verdiğiniz örnekler çok saçma 🤦🏻♀️ Evli kimse gecenin 3'ünde dışarı çıkmak istemez, sevgilisi de olsa onu öyle kabul ederek sevgili olur 🤷🏻♀️ Ben bu kafayı anlamıyorum, hayatına aldığın kişiyi olduğu gibi kabul etmek zorundasın. Karşı tarafı değiştirmeye çalışmak yapılabilecek en büyük saçmalık. Flört döneminde zaten tanırsın insanı, baktın kafalar uyuşmuyor devam etme. Sevgili olupta onu yapma bunu etme demek çok saçma bana göre.
Fikirlerimiz farklı olabilir yine de düşüncenize saygı duyuyorum. - +1 yıl
@Spadess bende sizin düşüncenize saygı duyuyorum ama ben değiştirmeye çalışmak istenildiğine dair bir şey söylemedim bazzı kırmızı çizgiler vardır kadınında erkeginde bunların ilişkisinde olmamasını ister hepsi bu kadın ya da erkek sen bana karışamazsın illede yapacagım derse sıkıntı olur o zaman sevgili olmanın ya da evli olmanun anlamı yok uzun süreli beraberlik için karşılıklı fedakarlık şart diye düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı durumu yaşadım aman üzülmesin kavga etmeyelim vs diye diye suyundan gittim sonuç olarak tepeme çıktı aşırı psikopat kıskanç tarafı çıktı ortaya çok çektirdi her anlamda o kadar yobazdı o kadar özgüven eksikliği vardı ki bana bir gün okulu bırakmamı istedi sonuç olarak ayrıldık iyi yönlerini özlüyorum hâlâ ama çektirdiği zulüm o kadar büyüktü ki onun yüzünden hasta oldum o kadar strese girdim ki iyi huylu tümör çıktı göğsümde stresten kaynaklı her hastalık ama şimdi çok huzurluyum istediğimi yapıyorum ve onu özlemem ona geri dönmem gerektiğini göstermiyor
Kendini düşün sevgili kardeşim benim ileride evlenince de böyle yapar üç yılmış vs düşünme üç yılsa üç yıl dönüşün mümkünken kurtar kendini10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
57Cevap
Neden herkes çocuğa hakaret etmiş :d
Bende olsam bende kıskanırım sevgilimi.
Kuaför sana, sende kuaföre sarkacak değilsin elbette ama insan ister istemez kıskanır sevdiğini. Yeri geliyor bir bakıştan bile kıskanıyor insan sevdiğini.
Burda önemli olan şey kıskandığında nasıl davranış sergilediği. Onu da sen bilirsin ancak. Psikopata bağlıyorsa, kendini kaybediyorsa, saygısızlaşıp hakaret ediyorsa hiç durma ayrıl.
Kadın kuaföre de git diyemem işlerinde iyi değiller 😂 erkekler daha iyi.33 Yorumla- +1 yıl
Yok be erkek kuaförüde bok gibi kesiyor😄
- +1 yıl
He pardon ben yanlış anladım😂
- +1 yıl
Mantıklı bir kız yorumu tebrikler 👍
- Saç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmayan binlerce kuaför var gadası. Başka bir kuaförü tercih etmek zor mu senin için, sevgilin ile aranı bozmaya ne gerek var.
30 Yorumla Koşarak uzaklaş canım o adamdan. Ne kadar çabuk uzaklaşırsan o kadar iyi hatta. Bugün kuaför erkek diye göndermeme hakkını kendinde bulan adam yarın doktor erkek der, öbür gün misafir erkek der, bir
gün bir bakmışsın sokakta gördüğün her erkek sana tehdit olmuş. Ondan sonra özgürlüğün elinden uçmuş gitmiş, boşansan da peşini bırakmayan bir adamdan kaçmakla geçip gitmiş ömrün. Bugün yaşadığımız yüzlerce kadın cinayetinin temeli sana şimdi romantik gelen böyle kıskançlık hikayelerinin raydan çıkmasından doğuyor. Ve inan o kadınlar da eşleri tarafından öldürüleceklerini belki de hiç düşünmüyorlardı!
Konu nereye geldi ama inan her şey böyle tatlı! kıskançlık hikayelerinin köpürtülmesinden çıkıyor. O yüzden saçına istediğin modeli istediğin yerde yaptırmandan rahatsızlık duymayan erkekler bulmanı dilerim.164 Yorumla- +1 yıl
"koşarak uzaklaş canım " ilişkileride oyuncak ettiniz, tam tersi hiç karışmayan umursamaz biri gelincede hemen acaba beni sevmiyormulara kapılıyorsunuz ama.
- +1 yıl
@ömerfaruk2190 bide bu kişi bu sitenin admini. verdiği tavsiyeye bak.
- +1 yıl
İste aranan bakış açısı, kadınların ihtiyacı olan farkındalık bu. Bana yazacak bir sey bırakmamışsın poncik bacım. Öpüyorum alnından.
- +1 yıl
@birazkülbirazduman ❤️❤️❤️
+1 yıl3 yıldır ite kaka sen sürdürdün değil mi ilişkiyi?
Evlenince de vura kıra sevgilin yürütür. Böyle insan olmaktan uzak olan kişileri çok arıyor musunuz ya? Senin seni yönetecek birine ihtiyacın var mı?
Ayrıca erkek kuaför demişsin erkek kuaförler sana bana ya da başka bir kadına meraklı değil, her işini yapana sapık gözüyle bakmayın. İnsanlar para kazanıyor o işten, kim senin saçlarına vurulup sana aşık olacak ortada edep olduktan sonra? Allah aşkına şu kararlarınızı doğru verin ya, ağlıyorsunuz sonra.40 Yorumla
+1 yılBöyle küçük bir mesele için ayrılmazsın. İllaki tartışma olur. Ben bunları kendüme göre söylüyorum. Sorun da burda zaten. Ne sen benim kız arkadaşımsın ne de ben senin erkek arkadaşın. Bu yüzden bunu onun huyuna göre yorumluyup harekete geçecek kişi sensin. İlişkide yalan kullanma. Güven kaybına gerek yok. İlişkide fedakarlık yapman gerekir. Fakat senden bir şey gitmiyor. Gel şöyle bir kıyaslama yapalım. Sen saçını yaptırdın ve tartışma çıktı. Belki bu tartışma çok büyük olacak. Sana çok kırılacak. O saçı yaptırdığına değdi mi? Kıyasla saç mı ilişkimin sarsılmaması mı? Tercih senin. Belki de hiç kırılmayacak ama bu riski almaya değer mi peki? Çoğu kişi bir insana güvenmezken, ilişki kurmazken senin ilişkin olmuş. Buna sahip çık her yönüyle. Bazen maddi, bazen manevi şeyler kaybedebilirsin. Ama bu tarz maddi şeylerden ödün ver ne olacak? Mutluluklar dilerim.
10 YorumlaBoyle kafa yapisi varsa ikna etmesi zor baska birini bulmaya calis demekki baska birinin sacina dahi degmesini istemiyor ihtiyac olsada ilerde doktora gitsen onadami erkek diye izin vermiycek sor bakalim yoksada tartismada çıkmasini istemiyorsan mecbur yaptiramiycan
20 YorumlaKomunizm parayı feminizm kocayı görene kadarmış. Sen bakma elalemin boş laflarına başka bir kız sevgililerinin saçıyla oynasa kafayı yer burdaki bu o kim oluyoda karışıyo diyen kızların hepsi.
Adam sevdiğinin saçlarına başkası dokunmasın isteyebilir bu doğal bir durum. O kadar çok istiyorsan afrika örgüsü bunu yapan bir kadın bul sen bulamıyosan ısrar et sevgiline gerekirse başka şehirde buluversin yapanı götürsün seni. Hani illa kadın kuaföre yaptır diyorsa onu bulmakta onun görevi bence yaniiii😂00 YorumlaBence taviz verme şimdiden bu kadar bu kuaför işini yapacak tartışma çıkarsa çıksın kararlı dur sen de kuaför erkek diye ayrılırsa kurtulmuş olursun daha sevgili iken bu kadar kısıtlayan abartan insanları anlayamıyorum ben
50 Yorumlaİyi daa bu nedir Allah aşkına iyice zıvanadan çıkmış bu insanlar. Akıl var mantık var Allah aşkına biz burda bunu anlattık defalarca anlattık, yeri geldi örneklerle anlattık yeri geldi videolar ile anlattık. Gitme sen kuaföre falan sevgilin kessin saçını başını bakımını o yapsın. Hey allahım köpekmişsiniz gibi davrandırmayın kendinize
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHani çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz şeyler olur ya (misal bir oyuncak, bisiklet, alet, herhangi bir cihaz, bir eşya) tamire felan götürürüz de yanında seyrederken içini açar bilmem ne yapar ya da ufak bir işi vardır onun ama içimiz gider ya hani, böyle nasıl diyim başkasının ellerinde bile görünce gözümüz hep ondadır, adam inceler felan, belki bizim nazikçe tuttuğumuz ya da kaldırdığımız yerden, o elinin alışmasından dolayı ustalaştığı için paldır küldür tutar/alır/kaldırır vs. herneyse işte, içimiz gider ya hani... Ben işte bu olayı ona benzetiyorum.
00 Yorumla
+1 yılİzin vermiyorsa oturup kendisi yapacak ;) eğer yapmıyorsa demek ki sana değer veriyor. Saçına Afrika örgüsü yapacak birini bulursan anla ki o adamla evlenilir.
30 YorumlaSevgilin sana 3 senedir güvenmiyorsa bu konuyu sevgilinle otur konuş. Kuaförler genelde erkektir zaten ve sen istemeden adam sana yakınlaşmaya kalkışmaz. Zaten bütün gün kadınların içinde yaşıyorlar işi gücü yok sana mı saldıracak?
Bence sevgilinin güven sorununu çöz, sadece kuaför için değil, ilişkinizin sağlıklı devam etmesi için.20 Yorumla
+1 yılSevgilin daha şimdiden en hayatının en ufak şeylerine bile laf söz sahibiyse ileride hayatını zindana çevirir. Ve tüm bunlara rağmen hayır gidicem demeye cesaret bulamıyosun. Senin gibi güçsüz kadınlar olduğu sürece Türkiye de gelişme felan olması imkansız
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle insanları anlamıyorum. Eğer bir şey yapacak olsan bu zamana kadar yapardın degil mi? Kuaför erkek diye sana aşık mı olacak? Ya da sen mi ona aşık olacaksın? Birlikte sevgilini mi boynuzlayacaksınız? Güzelim bak sevgi bir yere kadar.. ileriye düşünmelisin buna bile izin vermiyorsa ileride evlenirsek bana hayatı zindan edebilir diye... kıslançlığın bu kadarı güvensizlik ve özgüvensizliktir. Eğer gidecek korkusuyla her dediğine okey dersen baş edemezsin.2 yıllık Erkek arkadaşım da böyleydi. İstediği bir şeyi yapmadığım zaman ayrılacakmış gibi davrnaırdı ben de ayrılma korkusundan kabul ederdim. Sonra bir gün ters köşeye yaptım. Dedim ki ben bunu yapıcam böyle bir şey için ayrılıyorsan ayrıl kapı orda. Önce blöf sanıp çekti gitti hayatımdan. Bu kız bensiz yapamaz yazar iki güne diye düşündü. Ama çok sevdiğim halde tuttum kendimi yazmadım. Umursamıyormuş gibi davrandım. 1 haftaya kalmadı geri geldi. Bu erkekler böyle işte çomarsa ya eğiteceksin ya da yol vereceksin..
60 YorumlaErkek kuaförler daha iyi bence kadin kuaforlerden su zamana kadar hic memnun kalmadım hicbir zaman istediğin şeyi yapmiyolar gerikafalilik tamamen adamlar isini yapıyor
20 Yorumla
+1 yılbu kafada insanlar hala var ne yazık ki. Kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz? Orta çağda mı
50 YorumlaNeden sevgilinden izin alıyorsun? Baba izin vermezse bir asilik eder yine gidersin nesil r bu sevgililerin özelliği? Evliyken bile ya evliyken uzmanlar izin almayın haber verin sadece diyor. Ama nato kafa nato mermer, devam... 👎🏻
21 Yorumla
+1 yıl3 yilda aeni taniyip guvenemediyse valla bu adamla is zor
kuafor erkek diye gitme:)
ilginc geliyor bana boyle insanlar gercekten30 YorumlaSaç Bakım konusunda 480 cevap paylaştı. böyle kırolardan uzak durun arkdaş
bunlarla evlilik olmaz40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu bayan kuaförlerinde neden NONOŞ rollü erkek çalışır zaten anlamıyorum ak. El ele değmesin haram derler ama sevgilinin, karının saçlarını elin pçi avuç avuç tane tane tüm detayıyla elliyor. Oldu berberde de bayan ustalar çalışsın, sakalı alırken şöyle yanaklarımızı arada bir sıksın, özel bölge ağdamızı da o yapsın, ne ayıbı var ak?
10 YorumlaBoyle erkekleri arayarak mi buluyosunuz bu nedir ya
20 YorumlaAdam hakli memlket ole bir hale geldiki etcisine sutcusune akrabasina.. ortalik karisik.. Adam tedbir almis sart bu devirde.. yarinda gelir berbere veriyom kocama nedemeliyim die yazarlar.. ah kadinlar ah..
10 Yorumla1 - Öncelikle afrika örgüsü %100 çok çirkin bir saç :)
2 - Saçını yapıcam diye tartışman saçma olucak.
3 - Sana bir erkek bakınca bile sevgilin %100 sinir oluyor. Saçını elleyince delirir yani ben öyle oluyorum.10 Yorumla
+1 yılErkeklerin çalıştığı kadın kuaförlerinde şeyleri duyunca ne yalan söyleyim sevgilin haklı bu konuda bende olsam bende göndermem şöyle olabilir ama kuaförü neyse parası eve çağırırsınız o şekilde olur bak
01 Yorumla- +1 yıl
Neresi haklı bu konunun ya başlatmayın kıskançlığınızdan kardeşim eğer erkek kuaförler sarkıyorsa beraber gitsinler eve çağırmak ne kadar mantıklı? Sen de muhtemelen aşırı kıskanç birisin ondan empati kuruyorsun erkek tarafından alt tarafı saç ördürecek edişmicek
Sevgilin kesin doktora gittiğin zaman kadın doktora muayne ol diyordur. Kadınların özgürlüğünü kısıtlayan her şeye karışan bir sevgilin var geçmiş olsun
10 YorumlaBsnde kıskanıyordum şimdi 7 aylık eğitimli kuaförüm saçlarını bacaklarını kaşlarını yüzünü bana emanet edebilir 🤪 çoğu masraftan kurtarıyorum ve hoşlandığım gibi şekillendiriyorum.
10 Yorumla
+1 yılNe bekliyorsun pardon? Yani elin oglu saçlarımla oyniycak, , sevdigim adam da buna ses etmiycek?
40 Yorumla
+1 yılbir saniye bir saniye erkek kuaföre izin vermemek mi komik😅😅canım benim sen doktorada gidiyorsun doktorda erkek veya hemşireye gidiyorsun hemşirede erkek ama senin kalçana orana burana iğne yapıyor kalça nerde saç nerde..😅😅 biraz mantıklı düsünmesi lazım haa yine izin vermiyorsa kuaförünü değiştir başka yerde yaptır
00 Yorumla
+1 yılyerinde olsam bir dakika bile durmam o adamla, hayatınıza bu kadar karıştırmayın sanki ortalık kadın kuaför kaynıyo hepsini geçtim evlenmiş bile olsanız kimsenin sizi sahibiymiş gibi görmesine izin vermeyin
10 YorumlaŞöyle güzel kıskanıp sevecek adamlar bizi bulmaz nerde it kopuk var dibimizde biter.
51 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
+1 yılKuaför erkek sarkmaz ki adam bir sürü kadın görüyo
30 YorumlaUmarım trol sorudur. Aksi takdirde kesinlikle erkek arkadaşını bir psikiyatriste yönlendirmelisin.
20 Yorumla
+1 yılErkek var diye sokağa da çıkarmıyordur. Gece geç vakitte kimse yokken tasma takıp gezdirmeye de çıkarıyor mu?
30 Yorumla
+1 yılBöyle bir erkekle 3 yıldır ilişki yaşıyorsan ağır kezban kekosunuzdur 😂
20 Yorumla
+1 yılSimdiden ipleri eline verirsen herseyine karisir hele birde ona baglanirsan hep dedigini yapmak zorunda kalirsin buna izin verme
00 Yorumla
+1 yılYuh artık xaxa 🤣 ben mesleğim gereği gece çalışıorum buna bile takılan olmazken sizin sevgilinizin kuaföre takılması...🦉
00 Yorumla3 yıldır ilişkin var ve erkek kuaföre gidiceksin diye izin vermiyo ama Afrika örgüsüne izin veriyo 🤔🤔🤔🤔
00 YorumlaTercih tabi ki herkesin bakış açısı farklı ama erkek kuaförler daha profesyonel oluyor iş alanlarında..
00 Yorumla
+1 yılkıskanabilir de senin davranışlarını kısıtlayamaz. saçma sapan durumlar
10 Yorumla
+1 yılSevgilinin iti ve köpeği değilsen ayrılırsın. Şu an senin boynuna tasmayı takmış nereye gideceğine karar veriyor.
00 Yorumla
+1 yılSen ondan ayrıl yani çok kıskançmış oda canım bırak onu sen erkek diye gitmicek misin yani çok saçma
10 YorumlaAyrıl. Şimdiden böyleyse evlenince dışarda erkekler var diye evden çıkarmaz seni.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyorsun bence yorumun en iyi görüş olması lazım
Afedersin de sen onun malı mısın? Kendine azıcık saygın olsun. Bir yüzük için değer mi?
10 YorumlaBu tür kişilikte ki erkeklerle birlikte olmayın. Çünkü giderek daha hırçın oluyorlar. Giderek daha ileri gidiyorlar.
Ve sonra gazete manşetleri.10 Yorumla
+1 yılkanka vari insanları seçmenizin nedeni yetiştirilme tarzınız mi acaba?
11 Yorumla- +1 yıl
B. ar. zo dedim ne kankasi be
Ya gönlünü alıp git ya da ben gidiyorum benim hayatım de öyle git ama yalan söyleme. Yazık etme onca emeğe 👍
10 Yorumla
+1 yılİlla Afrika örgüsü mü yaptıracaksın
Kadın yoksa sevgilin de gelsin yanına10 Yorumla
+1 yılBence sevgilimden ayrıl şaka gibi ya 21. Yyda yasıyoruz
10 Yorumla
+1 yılşehir merkezine git orda yaptır galiba küçük bir yerde yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKıskançlığın böylesi gerçi benimde tanıdığım insanlar sorun yok diyor bir bakıyorsun adamla sırnaşık
00 YorumlaZohana buluşma filmini izlemişse demesi normaldir 😁
00 Yorumla
+1 yılAbartmış olabilir ama benim esimde erkek kuaföre izin vermiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalı mısın da böylr diyor. Ben kapalıyım erkek oldugu yeri bırak herkesi girip çıkabilecepi bir kuaförde saçımı kestiremem. Kapalı odası olması gerek. Ama sen açık biriysen böyle yapması tuhaf
00 Yorumla
+1 yılCok sacma bir konu. buna laf erkek de ne biliyim...
00 YorumlaAdamın işi o cinsiyeti ne fark ediyor ki 🤷🏻♀️ Güzel bir dille anlatabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl%90 in inançsız olduğu bir ülkede hala böyleleri kaldı mı? Büyük ihtimalle seninki %10 luk müslüman olan kitleye dahil olabilir. Öyle ise ayrılır kendine göre inançsız birini bulursun.
10 YorumlaBu çok ayrı bir boyut kıskançlık eyvallah da bu kadar olmamalı
10 Yorumla
+1 yılErkek kuaförler, kadın kuaforlerden daha iyi bu kesin. Ama bazi kuaförler de kız düşürmeye çalışıyor bu doğru
00 YorumlaMesele senin sahibin olmak ya da senin onun malı olmak değil. Benimde sevgilimin saçlarına bir kız dokunsa kıskanırım. Sevgiden geliyor bu, her şeyi psikopatlığa bağlamayın.
15 Yorumla- +1 yıl
Lan saç ya saç alt tarafı kesecek bitti gitti yatağına almıyor bu kadar kıskançlığın alemi yok saç kesimine de kıskancak değilsiniz
- +1 yıl
Aliyle veliyi karıştıran sensin kardeşim kuaför bu elbette elleyecek saçını kesecek edecek. Erkek yapacak saçını diye istediği şey ukde mi kalsın içinde bu kadarı fazla kıskançlığın
- +1 yıl
Bugün saçı kıskanan yarın giyimine işine görüştüğü kişileri de kıskanır kısıtlar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😂 kadın kuaför bulmak zor olmasa gerek gönlü olsun nr olcak.
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem