Saç Bakım Saçına mikro kaynak taktıran var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçlarım baya kabarık ve seyrekleşti. Kaliteli bir yerde taktırmak istiyorum. Kaliteli yerde taktıranlar var ise yorum yapabilir mi? Güncellemeler+1 yıl Kullanımı nasıl. Saçlarım kabarık oldugu icin dolasma sorunu yasar mıyım falan bunları merak ediyorum Saçına mikro kaynak taktıran var mı? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır pek dolaşma sorunu yaşamazsın gadası. Mikro kaynak saçlar senin için iyi olur. 0 0 Yorumla
MevsimimizSonbahar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Olan saçların da yıpranır. Taktırma. Bakım yap saçlarına. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yıpranmıs yıpranacagı kadar 🤭 Yorumla MevsimimizSonbahar +1 yıl Çok yıpranmışsa kaynak saç tutmayabilir. Haftada 7-8 tutam eline gelir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır pek dolaşma sorunu yaşamazsın gadası. Mikro kaynak saçlar senin için iyi olur.
Olan saçların da yıpranır. Taktırma. Bakım yap saçlarına.
Yıpranmıs yıpranacagı kadar 🤭
Çok yıpranmışsa kaynak saç tutmayabilir. Haftada 7-8 tutam eline gelir.
Taktırmadım