Boyum kisa 1.57 yim kilom 54 55 tombigim yani baya fazlam var Alnim uzun, burnum duzgun kalkik, gozlerim badem tipin biraz dusuk hali, kaslarimi kalin kullaniyorum Saclarim ince telli sizce bu boy sac beni oldugumdan daha mi kilolu gosterir yoksa guzel mi durur?
Bolgesel degil tum vucuttan kilo aldigim icin tombulum Bir de normalde uzun sac kullanmiyorum Omzumun biraz ustunde kestiriyorum gogsume yaklasinca yine kestiriyorum insanlar ilk kestirdigim zamanlar cok begeniyor ama bu boy biraz asabilir gibi geldi beni de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır seni olduğun gibi gösterir gadası. Herhangi bir kilolu gösterme gibi birşey söz konusu değildir.
Kilolu göstermez, çok yakışabilir. Görmek lazım tabi.
Ya yanaklarim tombik baya cok suphe ediyorum o yuzden
Uzun saç yüzünü elbette daha zayıf gösterir, ama bu saç stilini şahsen çok beğenirim. O kilo ve boyda tombik olmaman lazım, garip geldi bana.
Bolgesel degil tum vucuttan kilo aldigim icin tombulum
Bir de normalde uzun sac kullanmiyorum
Omzumun biraz ustunde kestiriyorum gogsume yaklasinca yine kestiriyorum insanlar ilk kestirdigim zamanlar cok begeniyor ama bu boy biraz asabilir gibi geldi beni de
Anladim. Begenmezsen, uzamasini beklemek de keyifsiz olabilir. Bilemedim :)
Artik o an gaza gelirsem kestirecegim gibi duruyor 🤣😊 cok tesekkurler yorumun icin
Rica ederim. Kestirirsen bir foto at da yorum yapalim :)
Olurr 😊
;)
Tam gorebilsek seni yorum yapardik ama minyon kizda kisa sac ayri cekicii
Kısa saç yanaklarını olduğundan daha tombik gösterir haberin olsun
İste yanaklarim kocaman of
Daha da tombik gösterir kuzum ben de çok istiyorum ama yanaklar yüzünden cesaret edemedim 😂
kısa ve tombak kızlara kısa saç gitmiyor
Uzun saç insanları her zaman bodur gösterir
Yakışır
Yakışmaz