Saç Bakım Saç düzleştirici kokusu nasıl geçer? namelesswarriorwoman Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kızlar yeni bir saç düzleştiricisi aldım fakat yeni olmasının verdiği bir plastik kokusu var. Bu ne zaman geçer? Kaç kez kullanımda geçer. Koku aşırı sinir bozucu. Güncellemeler+1 yıl bir yardım edin Saç düzleştirici kokusu nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
almina27064 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Saçında kırıklar varsa kokar. Yok kestirmem dersende saçını düzleştirdikten sonra güzel kokulu saç yağları kullanabilirsin. 0 1 Yorumla namelesswarriorwoman +1 yıl Yok ya farkettim artık. Yeni olduğu için üründen geliyor koku. Yoksa saç kremi sprey tarzı ürünler kullanıyorum. Yorumla
Emirmrt Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kız saçın yanıyor olmasın 0 1 Yorumla namelesswarriorwoman +1 yıl Hayır imkansız iyi bir marka aldım. Başka insanlarda aynı sıkıntıyı çekmiş ilk kullanımda plastik kokusu geliyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saçında kırıklar varsa kokar. Yok kestirmem dersende saçını düzleştirdikten sonra güzel kokulu saç yağları kullanabilirsin.
Yok ya farkettim artık. Yeni olduğu için üründen geliyor koku. Yoksa saç kremi sprey tarzı ürünler kullanıyorum.
Kız saçın yanıyor olmasın
Hayır imkansız iyi bir marka aldım. Başka insanlarda aynı sıkıntıyı çekmiş ilk kullanımda plastik kokusu geliyor
Geçer