Saç Bakım Kıvırcık saçlı olmak doğuştan ayrıcalık mıdır? stetoskop Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kıvırcık saçlı olmak doğuştan ayrıcalık mıdır? Saçların hep yapılı duruyor mis :) Kıvırcık saçlı olmak doğuştan ayrıcalık mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kafam_a_göre Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Kivircik saçın tatlı doğal bir havası var😊Ne yazıkki benim saclarim büyük dalgali ama seviyorum 2 0 Yorumla
Eddraziel32 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Dalgalı olmak ayrıcalık, kıvırcık olmak ayrı bir ayrıcalık ben gibi arasında kalmak esktra ayrı bir ayrıcalıktır. 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Elbette ki...😎Ama siz kıvırcık saçlılar da düzleştirici ile düzleştirmeye bayılıyorsunuz ona ayar oluyorum 😡Halbuki kıvırcık saç gayet iyi gözüküyor ☺️ 0 0 Yorumla
ares7880 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 48% +1 yıl Bunu onlara sormak lazım. Muhtemelen hayır diyeceklerdir. 0 0 Yorumla
BBB93 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Ayrıcalık oldugunu düşünmüyorun. Ama bakımı her ne kadar zor olsada seviyorum kıvırcık saclarımı🥰 0 1 Yorumla herooo +1 yıl Merak ettim 😂 Yorumla
birey7 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İşkence bence hem istersen evde maşa ile kıvırcık olabilirsin ama düzleştirirsen o kıvırcık saç kabarır ancak kuaföre gidip fön çektirmen lazım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakımı çok zor. Taraması kurutması herşey çok zor. Hele bide kuruyunca kabarıyo... berbat oluyo. 1 0 Yorumla
Sevgipitircikli Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl taramasi zor bir kankam vardi saclarima deli olurdu kivirciklar zeki olur hem kiviexigik hem solak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kivircik saçın tatlı doğal bir havası var😊Ne yazıkki benim saclarim büyük dalgali ama seviyorum
Dalgalı olmak ayrıcalık, kıvırcık olmak ayrı bir ayrıcalık ben gibi arasında kalmak esktra ayrı bir ayrıcalıktır.
Elbette ki...😎
Ama siz kıvırcık saçlılar da düzleştirici ile düzleştirmeye bayılıyorsunuz ona ayar oluyorum 😡
Halbuki kıvırcık saç gayet iyi gözüküyor ☺️
Bunu onlara sormak lazım. Muhtemelen hayır diyeceklerdir.
Ayrıcalık oldugunu düşünmüyorun. Ama bakımı her ne kadar zor olsada seviyorum kıvırcık saclarımı🥰
Merak ettim 😂
İşkence bence hem istersen evde maşa ile kıvırcık olabilirsin ama düzleştirirsen o kıvırcık saç kabarır ancak kuaföre gidip fön çektirmen lazım.
Bakımı çok zor. Taraması kurutması herşey çok zor. Hele bide kuruyunca kabarıyo... berbat oluyo.
taramasi zor bir kankam vardi saclarima deli olurdu kivirciklar zeki olur hem kiviexigik hem solak
Yok ya bakımı çok zor bana göre
Hiç olmadım denemek isterdim
Herkese yakışmıyor tabi ama ayrıcalık gibi
Hiç denemedim
Düz saç > kıvırcık saç
Kadınlara çok yakışıyor
evett
Düz saç daha iyidir :)
Bence evet.
Bence evet
Güzel bence
Benim kıvırcık🤣