Merhaba. Hepimiz sıradan saç düzleştirici ürünlerin zararlı olduğunu biliyoruz, fakat yine de kullanıyoruz. Kullanmasak, saçlarımız bizim gözümüze hep dağınık ve bakımsız görünür. Kullandığımızda ise, aslında kullanmadığımız zamankinden daha fazla zarar görürüz. Sıradan saç şekillendirici ürünler içeriğindeki iç iç materyaller sayasinde saçta kopma, yanma ve yolma gibi olumsuz özellikler görünür. Bunları engellemek için senin yapacağın bir şey yok aslında, çünkü bu tamamen kullandığın düzleştirici ürün ile alakalı olan bir durumdur. Sana vereceğim birkaç yöntem ile bu olumsuz sorunu, anında olumlu bir duruma çevirebilirsin.
Sıradan saç düzleştiriciyi kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?
Saçları düzleştirmek keyifli olabilir ama saçlara olan zararını bildikten sonra, yine aynı keyifle saçlarımızı düzleştirmiyoruz. Saçlarımızı düzleştirmeden önce, düzleştireceğimiz sırada birtakım noktalara dikkat etmeliyiz. Saçlarımızı düzleştirmeden önce, saçların tamamının kuru olduğuna emin olmalıyız. Nemli bir saç tutamı kaldığı taktirde, düzleştirici sayesinde saçlar yanar, hatta kopma derecesine bile gelebilir. Dolayısıyla saçlarımızın tamamen kuru olduğundan emin olmalıyız. Saçları düzleştirirken aldığımız tutam miktarı da çok önemli. İki parmak kalınlığında tutamlar alarak saçları düzleştirmeliyiz. Çok kalın ve çok ince alınan tutamlar saçları zorlayacağı için zarar verebilir. Saç tutamını düzleştirirken yaklaşık 30 saniye kadar beklemeliyiz. Fazlası saça mutlaka zarar verecektir. Saçları düzleştirme işleminden sonra saç düzleştiriciye, saç spreyi sıkma işlemi gibi bir işlem yapmamalıyız. Bu durum saç düzleştiriciye zarar vermeye ve bir daha ki işlemde saçın zarar görmesine neden olabilir. Saç düzleştirme işlemi bittikten sonra ben ısı koruyucu ve bakım spreyi kullanıyorum. Saçları düzleştirdikten sonra ısı spreyi kullanıyorum ki, saçlarıma tam anlamıyla nüfuz edebilsin. İşlemden sonra bakım spreyi kullan ki, saçlara etki eden olumsuz durumu ortadan kaldırabilirsin.
Saçlarımız için en iyisi: Yeni teknoloji olan Dyson Corrale ile saçlarımız artık güvende!
Daha önce birden çok özelliği olan bir saç düzleştirici ürün duymuş muydun? İtiraf etmeliyim ki, bende duymamıştım. Dyson Corrale'yi duyduktan sonra bu kadar özelliği olması imkansız demiştim. Fakat, araştırdıktan sonra gördüm ki anlatıldığından çok daha fazlası! Öyle bir teknolojiyle saç düzleştirici ürettiler ki, gözün kapalı saçlarını emanet edebilecek derecede güvenli bir ürün. Yeni Dyson Corrale ile saçlarını sağlıklı bir şekilde kopmadan, yanmadan, kırmadan düzleştirebilirsin. Bu nasıl mümkün olabilir diyorsan, Dyson Corrale'nin özelliklerini okumalısın;
Öğrenince bayıldığım, harika özellikleri var. Öncelikle Dyson Corrale hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabiliyor. Artık düzleştiricimizi alıp, istediğimiz yerde saçlarımızı yapabiliriz. 70 dakikada tamamen şarj oluyor, 30 dakika boyunca da kablosuz olarak kullanılabiliyor. Esneyen plakaları sayesinde saçları bir araya getiriyor, azaltılmış ısı kullanımıyla kusursuz performans sağlıyor.
Dyson Corrale Oled ekranından şarj seviyesini, ısı seviyesini anlık olarak görebilirsin. Üstelik ısı kontrolü sayesinde plakalar üzerindeki ısı seviyesi hep aynı kalıyor. Böylelikle ısı aşma gibi bir durum söz konusu olmuyor. Dyson Corrale'i uçak moduna alıp seyahate de rahatlıkla çıkabilirsin. Evde bıraksan bile korkma! 10 dakika hareketsizlikten sonra kendi kendine kapanıyor. Harika değil mi?
Dyson Corrale'nin sadece birkaç özelliğini sana sıraladım. O kadar özelliği var ki, hangisini yazacağımı şaşırdım. Benim Dyson Corrale'yi daha kıllanma fırsatım olmadı ama kullanmak için can atıyorum. Böylesine harika bir ürüne saçlarımı emanet etmek bile kendimi güvende hissetmeye yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Saçlarını kusursuz şekilde düzleştiren Dyson Corrale'yi kullandıktan sonra elinden hiç düşüremeyeceksin! Saçların için en iyisini iste, en iyisi tabii ki Dyson Corrale!
Kopmasa bile yıpratırsın saçlarını sürekli işlem gören saclar zayıflar ve kopar saçına bir işlem yapmadan önce duzlestirici bir ürün kullan bu hasarı bayagi azaltır ve duzlestirdikten sonra keratin kullanabilirsin veya keratin yağı gibi