Kızlar ben uzun aradan sonra uzun saç kullanmaya başladım. Uzun saç kullanmaya pek alışık olmadığım için saçlarıma şekil verirken zorlanıyorum. Uzun saçlara nasıl şekil verilir? Özellikle düz modelleri kendime daha çok yakıştırıyorum.Uzun Saçlara Nasıl Şekil Verilir?
Uzun saçları çok beğeniyorum. Benim için saçlarımın sağlığı kadar uzunluğu da önemli.
Uzun saça nasıl şekil verilir?
Saç şekillendirmeden önce yöntemler uygulanmalı
Saçlar ıslak ve nemliyse şekil verilmemeli. Bu saçların zarar görmesini sağlayabilir.
Şekillendirme öncesi saç spreyi ya da saç köpüğü kullanılabilir. Bu saçların daha kolay şekil almasını sağlar.
Saç şekillendirme öncesi saçlar iyice taranmalı. Bu saçların şekillendirmeye hazırlanmasını sağlar.
Uygulanacak saç modeline karar verilmeli. Saç uzunluğuna ve saç tipine uygun saç modelleri seçmek kolay şekil vermede önemli.
Kullanılacak saç şekillendirici iyi seçilmeli
Saç tipimiz, saç uzunluğumuz gibi kullandığımız saç şekillendirici de çok önemli. Saçlarımızı ne kadar iyi şekillendirsekte bazen istediğimiz sonucu alamıyoruz. Önemli olan doğru ürünü seçmektir. Benim her saçlara uygun tavsiyem Dyson saç şekillendirici.
Uzun saça nasıl şekil verilir?
Saç tipi ne olursa olsun istediğimiz sonucu almamızı sağlayan saç şekillendirici önerim Dyson Airwrap. Kısa saçlılar gibi uzun saçlılar da rahatlıkla saçlarını rahatlıkla şekillendirebilir. Saçları kendine çekme özelliği sayesinde fazla uğraşmadan kolayca saçları şekillendirmek mümkün. Fazla ısıyı engellediği için saçlarımızı yıpratmıyor. Değişebilen başlıkları sayesinde değişik saç modelleri yapmakta çok kolay.
Saçlarını düzleştirirken saç spreyi kullanmanı tavsiye ederim. Saç modelinin daha uzun dayanmasını sağlar.
tamam ablacım sakin ol sen doğrusunu biliyorsundur ama ben habercilerin yalancısıyım söz geçiremiyince niye bu kadar seni öfkelendiricrk bir ne yaptım ben?
En İyi Cevaplar