Saç Bakım Düz saç mı kıvırcık saç mı? Hangisinin kullanımı daha kolay? hoşgezeninhoşkalfası Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her saçın kendine göre kullanım zorluğu var diye düşünüyorum. Ancak sizce hangi saçın kullanımı daha kolay? Düz saç mı kıvırcık saç mı? Düz saç mı kıvırcık saç mı? Hangisinin kullanımı daha kolay? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
virgoinaction Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 71% +1 yıl Hayattaki en büyük şansımın kıvırcık saç olmamak, dümdüz saçlı olmak olduğunu düşünüyorum. 1 6 Yorumla aaersâss +1 yıl Neden peki Yorumla virgoinaction +1 yıl Çünkü kıvırcık saç bence baya kötü. Dalgalı da tercihen güzel olabilir ama kıvırcık ben hiç şana vermiyorum. Yorumla aaersâss +1 yıl Aynen bende vermiyorum. Saç olarak dalgalı çok kolay kullanımı var Yorumla virgoinaction +1 yıl Dalgalı saç da tabi bu her saç tipi için geçerli aslında, yıpranmamış olmalı. Yıpranmış tiftik tiftik dalgalı saç hepsinden kötü oluyor. Yorumla aaersâss +1 yıl Saç ile ilgili ufak bir anketin var çözmek isterseniz beni takip etmeniz yeterli olacaktır Yorumla aaersâss +1 yıl Anketi çözmek istermisiniz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Düz saç 😊 kıvırcık saç zor taranıyor, biz düz saçlılar çok şanslıyız 🙂 1 6 Yorumla aaersâss +1 yıl Çok güzel bir tespit Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @aaersâss teşekkür ederim Yorumla aaersâss +1 yıl Anket var çözmek istermisiiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @aaersâss evet isterim, nasıl bir anket Yorumla aaersâss +1 yıl 6 soruluk bir anket saç ile ilgili beni takip etmeniz yeterli Yorumla aaersâss +1 yıl Mesaj kutusuna bakmanız yeterli Yorumla
CehennemdekiVodka Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Düz saç iyi ya hem kullanımı açısından hemde görüntü açısından. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayattaki en büyük şansımın kıvırcık saç olmamak, dümdüz saçlı olmak olduğunu düşünüyorum.
Neden peki
Çünkü kıvırcık saç bence baya kötü. Dalgalı da tercihen güzel olabilir ama kıvırcık ben hiç şana vermiyorum.
Aynen bende vermiyorum. Saç olarak dalgalı çok kolay kullanımı var
Dalgalı saç da tabi bu her saç tipi için geçerli aslında, yıpranmamış olmalı. Yıpranmış tiftik tiftik dalgalı saç hepsinden kötü oluyor.
Saç ile ilgili ufak bir anketin var çözmek isterseniz beni takip etmeniz yeterli olacaktır
Anketi çözmek istermisiniz
Düz saç 😊 kıvırcık saç zor taranıyor, biz düz saçlılar çok şanslıyız 🙂
Çok güzel bir tespit
@aaersâss teşekkür ederim
Anket var çözmek istermisiiniz
@aaersâss evet isterim, nasıl bir anket
6 soruluk bir anket saç ile ilgili beni takip etmeniz yeterli
Mesaj kutusuna bakmanız yeterli
Düz saç iyi ya hem kullanımı açısından hemde görüntü açısından.
Düz saç daha kolaydır.
Düz sac
Düz bence kıvırçık iç içe giriyo rezalet yaa
Düz saç tabiki
Düz daha kolay
Düz saç.
Düz tabiiki
Düz tabiki :)
Düz bence
Düz saç
Düzündür
Düz saç