Saçlarım boyalı değil bakımlıdır, her hafta özel maskeler uygularım her duşta kremlerim özel yağlarım şampuanlarım vardır, kalçamda diyebiliriz saçlarım. Flörtüm laf arasında uzun saç da tam Kezban işi falan dedi. Öyle bir şey düşünüyor musunuz?
Hayir tabiki uzun veya kisa bu sana kalmis birsey bakımını iyi yaparsan kazanlık değil. Bazı kızların saçını görüyorum beline kadar uzatmış fakat uçları kırılmış. Yani kötü bir görüntü saçları için. Bence ideal uzun saç pantolonun kemer hizasında olmalı. Kendim için de böyle düşünüyorum. Uzun saçtan kastın ne kadar mesela
İnsanları dış görünüşlerine göre kezban diye adlandıran bir flörtü olmamalı bence kimsenin. Insanların tercihlerine seçimlerine saygı duymalıyız. İnsanları saçını hangi boyda kullanmak isterse kullanır. Kezbanlık ya da modernlik saç boyuna göre mi oluyor yoksa düşüncelere göre mi?
Bana kezban diyen oldu ama umrumda mı, tabii ki değil. Bu benim saçım, ister uzatırım, istersem kazıtırım. Kimseye kendimi beğendirmek zorunda değilim. Ben nasıl mutluysam öyle yaparım. Sen de kimsenin lafını umursama.
Bence uclarinda sorun olmadigi surece ki minik kesildiginde bile dumduz gozukuyor hayette guzel uzun sac kullanamayan bakamayanlarin attigii laflardandir cogu zaman uzun saca herkes imrenir bu asla sekmez uclari puskul olamdgi surece uzatin kizlar 🧸
Hayır uzun saç güçtür hem fiziksel hem manevi güçtür. Uzun saç cesarettir o tüm eleştiren bakışları umursamamak kolay değil kim ne derse desin kendi yoluna bak ;)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beğenmiyorım bu kadar uzun saç biraz avam duruyor..
ne alaka kezbanlik awk ben olsam direk keserdim konuşmayı bak arkadaşım ben 929182832 saatimi saçıma vereyim bakımı vs. oda gelsin kezban işi desin direk sgyi basardim:d