Adamın ilginç bir iticiliği var :D Yani aynı saç modelini başka bir erkek kullansa belki yakışır ama bunda saç modeli bile değişik duruyor :D Can Yaman saç modeli tercih edilmeli mi? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tipsizin teki ya. Eski fotolarına bakıp bunu rahatlıkla anlayabilirsiniz
Her şeyinden kaybediyor. ne tip var ne bir şey. iğrençç.
Cevap
8Cevap
https://www.google.com/search?q=joaquin+phoenix+joker+and+cogaratte&client=tablet-android-samsung-nf-rev1&sca_esv=8ae9a4f0a7e64b77&udm=2&sxsrf=ACQVn08RYrbqsAbTVn_dn0d16afzI_UFVw%3A1707783498009&ei=SrXKZbQW6qrFzw_QyqmwDQ&oq=joaquin+phoenix+joker+and+cogaratte&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIiNqb2FxdWluIHBob2VuaXggam9rZXIgYW5kIGNvZ2FyYXR0ZTIIEAAYgAQYogRIgy1Q4glY5ytwAHgAkAEAmAGPBKABxxeqAQswLjcuMy4yLjAuMbgBA8gBAPgBAcICChAAGIAEGIoFGEPCAgUQABiABMICBBAjGCfCAgcQABiABBgTwgIIEAAYCBgeGBPCAgQQHhgKwgIEECEYCuIDBBgBIEGIBgE&sclient=mobile-gws-wiz-serp#vhid=VO3DTkZZ1VMFqM&vssid=mosaic bir erkek sacini bu şekil uzatırsa (alın, yanaklar, elmacık kemigi açık, saç çizgisi de açık) o zaman altın oran saçı yapmış olur, fotoları adamın öndeki ve yandaki saçları önden arkaya doğru gittikçe kabarıyor, altın oran erkeği kellesi gibi.
oyunculuğunu pek beğenmiyorum mağara herkül adamı tipi karışımı var giyim kolye saçı sakalı falan yakışıklı adam
orman kaçkını ve ayı yavrusu gibi oluşundan kaybediyor.
@Saccro aynen bak şu an gittim
@Saccro dostum o kadar doğru dedinki ya bu sanal alem yok mu yaa burdan itin popona sokup çıkardıkları insanları gerçekte görünce selfie için yanlarına gidiyolar şaka gibj
Kendilerini bir bk sanıyorlar güzellikleriyle yakışıklılıklarıyla ünlü olup para kazanıyorlar
Soran kıskanma adam fazla çekici bence
Eski halleri güzeldi bu imajı kötü bence.
Kaybettigi ne var? Adam son derece populer.
Hiçbir şeyden kazanmıyor ki herşeyi kayıp
Adamın itici bir yanı yok ki
sakallara bak ya sadrazam gibi geziyor
adamın hakkını yemeyin adam yakışıklı
Cok itici adam ilginc
Her şeyden kaybediyor bence sıffır sıffffııııır
Adam itici değil
Edilmemeli
o ne öyle ya karı gibi birde saçını baglamıs
www.google.com/search bir erkek sacini bu şekil uzatırsa (alın, yanaklar, elmacık kemigi açık, saç çizgisi de açık) o zaman altın oran saçı yapmış olur, fotoları adamın öndeki ve yandaki saçları önden arkaya doğru gittikçe kabarıyor, altın oran erkeği kellesi gibi.
beğenmiyorum
hayır
uzun saç yakışmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?