Bir düğünün olmazsa olmazı görümce topuzu ve maşalı gelin saçı bence. Düğün için görümce saç modelleri her düğünde görüyoruz.😂 Sizce düğünün olmazsa olmaz saç modeli nedir?görümce saç modelleri
Düğünler olmazsa olmazımız. Düğün oldu mu hepimiz en güzel şekilde hazırlanıyoruz. Düğünlere önem verdiğimiz kesin. :)
Düğünlerin vazgeçilmez saç modelleri!
Gelin topuzu
Düğünlerin olmazsa olmazı, gelin başının vazgeçilmez saç modeli gelin topuzudur. Hem çok şık hem de çok göz alıcı duruyor. Neredeyse her düğünde gelin topuzu görmek kaçınılmaz. Düğünlerin vazgeçilmez saç modelleri arasında bu model geliyor.
Gelin demişken görümce saç modelleri demeden olmaz!
görümce saç modelleri
Gelin saçı kadar görümce saç modelleri de düğünlere damga vuruyor. Düğün için görümce saç modelleri arasında görümce topuzu saç modeli bulunuyor.
Düğünlerin olmazsa olmazı olan görümce saç modelleri olarak salık ve kıvırcık şaçları örnek verebiliriz. Her düğünde bu modelden bir görümce görmek mümkün. Gelinlerin de tercih ettiği bu saç modelini ben çok seviyorum. Her kıyafete ayrı bir hava katıyor.
Kaynana saç modeli
Düğünlerin vazgeçilmez saç modellerinden biri kaynana topuzudur. Kaynana saç modelleri olarak topuz, at kuyruğu ve maşalı saçlar oldukça tercih edilmekte. Ben en çok topuz modelini görüyorum.
Hımm ben evleninceeeeee sade bir gelin olacağım saçlarımı dağınık ve sade bir şekilde yaptıracağım. Bide sade beyaz bir abiye. Tamam Sanki hiç evlenmemiş gibi ilk miş gibi bla bla bla
Valla ben ablam evleneceği zaman sim yaptırma sakın dedim ablam yaptırmadı. Çok kötü duruyor o sim ya insanın teninden de hemen çıkmıyor irite edici çok. 😂
En İyi Cevaplar