Perçem modelleri arasında katlı perçem modelini çok hoş buluyorum. Görünüş olarak katlı perçem modelleri oldukça göz alıcı duruyor. Katlı perçem kesimi kullanmak oldukça rahat ve kullanışlı oluyor.
Katlı perçem kimlere yakışır?
katlı perçem
Katlı perçem kesimi alından uzun başlayıp yanlara doğru kısalır. Yüz çevresini saran bir perçem modelidir. Kahkül modelleri arasında oldukça popülerdir. Katlı perçem; oval ve uzun yüzlülere yakışıyor. Katlı perçem kesimleri köşeli yüzlerde ortadan ikiye ayrılarak kullanılmalı. Geniş alınlılar kaş hizasından başlayan katlı perçem kesimi tercih ederken, dar alınlı kişiler göz hizasından başlayan katlı perçem tercih etmeli.
Birbirinden güzel katlı perçem modelleri
Su dalgası ile birlikte kullanabileceğiniz katlı perçem
Katlı perçem modelleri birçok saç modeli ile kullanılabilir. Bunlardan biri su dalgası modelidir. Saçlarını su dalgası yapıp katlı perçemi en rahat ve en güzel şekilde kullanmak mümkün.
Alın ortasına bırakılan katlı perçem
Katlı perçemi birçok yerde kullanabilirsin. Alnının ortasına bıraktığın katlı perçem modeli ile harika görünmek mümkün.
Kahkül gibi kullanılan katlı perçem modeli
Kahkül modelleri seviyorsan olarak katlı perçemi de çok seveceksin. Katlı perçemi kahkül gibi kullanabilirsin. Eğer beğenmezsen ince uçlu tarak ile yandan ayırıp kullanabilirsin. Katlı perçem modeli oldukça kullanışlı bir modeldir.
Toplu saç ile perçem modeli
Katlı perçem modeli toplu saçlarla da çok güzel oluyor. Saçlarını topladıktan sonra perçemlerini güzelce tara. Bu modeli sıkılmadan uzun süre kullanırsın bence.
Yani kullanılabilir. Bir perçem tercihidir. Katlı perçem hem diğer perçem modellerine göre biraz daha tercih edilesidir. Hoş ve güzel bir hava katabiliyor. Fakat perçemi yaz aylarında tavsiye etmiyorum alın bölgesinde isilik, sivilce, aknelere yol açtığı için ✂️
Ben perçem modellerini pek beğenmiyorum. Saçlar oldukça dağınık ve karışık görünüyor. Perçem yerine kakül de yaptırabilirsin. Bir alternatif olarak illa saçlarına model vermek istiyorsan, göz yormayan saç modelleri seçmelisin. Fakat, perçem yerine saçlarını omuzlarına kadar V şeklinde kestirebilirsin. Oldukça hoş bir görüntü olabilir.
En İyi Cevaplar