Bir erkegi hangi saç modeli yakışıklı gösterebilir? Sarı ve orta uzunlukta saçları var. Sarışın erkeklere yakışan saç modelleri nelerdir? sarışın erkeklere yakışan saç modelleri
Kısa ve sarışın erkeklere en çok yakışan saç modelleri nelerdir?
Biz erkekler saç modeli konusunda şanslıyız. Benim de sıkça kullandığım ve sarışın erkeklere de yakışacağını düşündüğüm saç modellerinden bahsedeceğim.
Sarışın erkeklere yakışan saç modelleri nelerdir?
Yandan ayrılmış saçlar sarışın erkeklere yakışan saç modellerinden biri
Sarışın erkekler saç renklerinin açık olmasından kaynaklı bazı modelleri daha güzel taşıyorlar. Saç modelleri daha belli oluyor. Onlardan biri yandan ayrılmış saç modelidir. Ben tarakla sol tarafa doğru saçlarımı ayırıp saç spreyi ile sabitliyorum. Bazen yana yatırdığım saçlarımı tarakla hafif yukarı kaldırıp köpükle sabitliyorum.
Sarışın erkeklere yakışan saç modelleri arasında doğal saç modeli oldukça popüler
Sarışın erkeklere yakışan saç modelleri arasında bu model bulunmakta. Saçları dalgalı sarışın erkeklerin tercih etmesi gereken modellerden biri. Saçlarını köpükle ve ellerinle dağıt. Köpük saçlarının dalgasını daha belirginleştirir. Ben genelde saçlarımı bu şekilde kullanıyorum. Eğer düz saçlı isen, saçlarını fönlerken ellerinde hafifçe dağıt.
Sarışın erkeklerin tercih ettiği saç modellerinden biri toplu saçlar
Erkek sarı saç modelleri arasında toplu saçlar da bulunuyor. Sarı saçlarda toplu modeller daha belli duruyor ve daha havalı duruyor. Benim de saçlarım açık kumral olduğu için bu modeli erkeklere yakıştırıyorum. Karizmatik oluyoruz.
Yukarı taranmış saçlar sarışın erkekler için birebir
Yukarı taranmış saçlar hem karizmatik hem boyu uzun gösterir. Bu yüzden birçok erkek tarafından tercih edilen saç modellerinden biri. Ben saçlarımı tarakla yukarı kaldırıp bir süre fön makinesini bekletiyorum.
Belli bir saç stili yoktur ki sadece renge bağlı olsun. Öyleki onlarca çeşit sarışın var. Fakat şunu söyleyebilirim rengimizden dolayı biz uzun saç denediğimiz zaman daha hoş görünüyor sarışınlığımız, o da bütünüyle biz değil sadece saçlarımız.. Yoksa normalinde pek o kadar göze güzel görünüyor olduğumuz söylenemez..
Bilmiyorum tam olarak dümdüz yana atmaktan kastımız nedir ama benim saçım inatçı değildir ne tarafa yatırırsam elimle o tarafta kalır.. çok sevdiğim bir arkadaşım gerçek saçtan postiş yaptırmak istiyorum benim için uzatır mısın dedi, şimdilerde onun için uzatıyorum..
Tipsiz olmakla övünülmez ama ben hem tipsizliğim ve hem gönlümle gurur duydum sayın puding.. tipsiz olabiliriz ama neyseki gönlümüzün tipi var.. Sen yanlış elmayı kesmişsin..
kekko olsun yeter bu devirdeki kızlar salak olduğu için dürüst mert namuslu erkeklere bakmıyor nerede kekko var nerede it kopuk var hemen onun peşinden gidiyor bende öyle biri olsun kız illaki bakar
En İyi Cevaplar