Bayılırım. Güzel kombinlemek lazım. O saç modeli her şeyi kaldırmıyor çünkü. (Önce saça komple düz fön çekilir. Sonra saçın ön kısmı ıslatılır. Başın orta kısmına kadar yani. Saçın üst kısmına ince tarakla krepe yapılır. Jöle-saç şekillendirici-sprey ile saçın yanları iyice yapıştırılır. Son kez altlar düzleştirilebilir. Iyice sabitlenmesi önemli yanların. Tel toka vs kullanılabilir. Ben kullanmıyorum. Elimle düzeltmek daha hoş hava veriyor. Kırmızı rujla harika oluyor ayrıca.)
Islak saçla dışarı çıkarsan bir de rüzgarda saç nezlesi olursun, sinüzit olursun ne biçim moda anlayışı var bu insanlarda arkadaş. Islak saçla biz çıksak dışarı şu tipe bak dersiniz 😄
Çok seviyorum ama bana yakışmıyor. Mezuniyetim için önce 1 ay boyunce kendim yapmaya uğraştım sonra da en iyi kuaför olsun diye 2 3 kuaföre daha yaptırdım hiç yakışmadı. En son annem bana topuz yaptı öyle gittim
Yakisan bayanlarda bayaaa iyi duruyo. ama bazi kadinlar dogru kombinde yanlis sac sekli kullanarak guzel olsalar bile cirkin gorunuyorlar o yuzden bence sac com onemli😏
En İyi Cevaplar