Saçın ne kadar koyu veya açık olduğunun önemi yok. Her renk saça uygulanabilir ve 1 yıkamada saçından akıp gider. Hızlıca kurur. Saçta ağırlık hissi yaratmaz. Anında renk sonucu elde edilir. Tüm saç tiplerinde görünür renk sonuçları verir. Bir yıkamaya kadar kalıcıdır. Tercihe göre ombre, tüm saça ya da saç tutamlarına uygulanabilir. Saçını boyamak isteyip cesareti olmayanları tercihi olan 'Neva Flashy Colors' saç boyalarını denediniz mi? Aldığınız sonuçlar nasıldı? Denemediyseniz hangi rengi denemek isterdiniz?
benim rengim gözümdeki kınalı yaşlar senin saçının rengine yetmiyormu diyor efendi senin varlıgın saç keçi can derdinde kasap saç derdinde vay vay vay af allahım efendiler dış güzelligi diyor şeytanlıklr peşinde olanları yakar hakiki seni sevenlerinde yüregini yakar diyor hocam dünya kadınların güzelligi gibi dir çünkü dişidir oda topraktır suda erkektir kadın olan sevgili gibidir rüzgar efesleridir ateşte yüreklerini yanar dagı denilen sevginin korudur yakarda yakar bence efendim
efedim ceviz kabugu kına zeytinyagı 30-35 gün nedar yıkanırsa yıkansın hatta birazda saç bitinide yok eder uyuzluga karşı kor mesaj sayfamızı oluşturursanız lcagım bilgilerini sorabilrim bilmedigim çok şey vr sitenin tknik konularnda ks da sınızda biliyorum ynlış bilmiyorsam yardıvı olursanız taktir sizin dir affuke efendim dua ile
sana thauma çifte aferin derim veririmde öok güzel bölmüşsünüz cezakellahu hyren kesiren ben çok görüyorum burçlarla milleti kandırıyorlar ben yazayım 12 burcu seninle bir yılda tamamlarız sitede benceler gibi bir bölüm oluşturulur bunun finaan akışı çok büyük olur derim insanlar burçların anlamlarına susamıştır kbul edersen biz bunu başlata biliriz bu gün ks soruyorda bimillh dedim koçlan ilgili mukaddimesini kısaca yazdım devlerin burçlrını çıkarmadan buçlrın yazımı eksik olur çünkü burçlar doganın anayasasıdır anayasıyı insanlar yönetyorlar burçlar emir vermez marsta oan bir maden dünyada ki bir demir madenine benzer demir mdenini işlediginde sadece demir çıkmıyor çinko kalay altın elmas vesaire bir çok çeşit üretiliyor kim işliyormuş madeni insan üretiyor burçlar ilminin temeli oluşturulmdan 12 burçta ne var ne yok bilgi olarak çıkarabiliriz derim uzun hikaye evet derseniz thauma birlikteyürütelim efendim dua ile
not thauma ks da bencellerden temin edebilirsiniz okuyunuz bir düzelme ypın okunur şekilde soru olark sorulur cevaplarda alınır faydalı olur irtibattolalım benim uyku satım geliyor efendm dua ile
En İyi Cevaplar