akıta akıta saçlarımı bu hale geldi. Şimdi neye boyayabilirim kızıldan kurtulmak için

Saç yapına görede değişir. Benim arkadaşın hala kızıllar çıkar azda olsa ama bende hiç öyle bşy olmadı. Kahvenin çok açık tonuna boyamazsan kapanır kanaatimce
Küllü renge boya dediler öyle mi yapayım sence
Küllü tonlar açık olmaz mı
Kahvenin biraz koyu tonları olursa tek boyamada bile kapatır bence. Öneri olarak boyanı mutlaka lorael den al çünkü çok iyi işliyor saça, kalıcılığı yüksek olduğu için sonradan kızıl çıkma ihtimalide düşük. Ayrıca şunuda eklym, loreal markasında alacağın rengin bir iki ton açığını seç çünkü olduğundan koyu renk veriyor
Tamam çok teşekkür ederim
Ya of bu sac konusunda hep sıkıntiliyim sacima binlerce kez acici kullanildi bir bolgesi inadina acilmiyicam diyor
Hangi bölgesi
Bu ton çok hoş bence.
Sıkıldım ama 😂
Depresyona giren kadınlar da sürekli saç değiştirme isteği olurmuş :) Bilmem benim pek hoşuma gitti.
Depresyonla alakası Yok ya böyle zor dönülen saçlar ne yazık ki hemen İnsanı sıkıyor
Cevap
2Cevap
Deme ya. Ben de kızıl olmak istiyordum. Herkes çok pişman olursun dönemezsin falan dedi. Sen neden vazgeçiyorsun 🤦🏼♀️
Çok zor kizildan kurtulman. Kızıl kahveye boya bir sure sonra kahve devam edersin.
bir kaç yerde küllü kumral nötrler dediler ama senin ki de mantıklı teşekkür ederim
Bnce degosme cok gzl bir renk
Sıkıldım ama ya
yeşil yap bence :D sıradışı ve dikkat çekici olur
Koyu karamel
Koyu karamel kapatır mı sence ya
Güzel gözüküyor
Teşekkür ederim ama sıkıldım işte
Değiştirme uçlarından kestir çok sıkılıyosan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar