Bu sac rengi ne? Ve siyaha yakın sac rengi ne bu Kylie'deki koyu kahverengi mi acaba? Siyaha yakın saç boyaları önerir misiniz bana?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Siyah saç oldukça kullanışlı bir renk olmasıyla birlikte, hem beyaz tenlilere hem de esmerlere yakışan renkler arasında. İki tarafta da oldukça çekici bir görünüm yaratıyor :) Tabii ki komple siyah olmasa da siyaha yakın saç renkleri de aynı etkileri kazandırıyor.

Görseldeki Kylie saç rengi aslında siyah, fakat saçının altında açıcı olduğu için kızıllaşan parıltılar görüyoruz. Yani siyah boya açıcı üzerine kullanılırsa renk açıp kızıllaşabilir, grileşebilir. Siyaha yakın saç renkleri bu şekilde sıralayabiliriz:

Kahve tonları siyaha yakın saç renkleri arasındadır. Saçlarınız koyu renkse daha yoğun bir renk elde ederek, siyaha dönük gösterebilirsiniz.

Saçlarınız daha açık renklerdeyse, siyaha yakın bir saç rengi elde etmek için koyu tonlara yönelmeniz gerekmektedir.

Buzlu çikolata da siyaha yakın, soğuk duran, çok havalı bir saç rengi :) Üstelik pure color jel boya olması sebebiyle saç boyama işlemini çok kolaylaştırıyor. Evde boyayacak olanlar mutlaka bu seçeneği değerlendirmeli :)
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar