Demet Akalın saç rengi Rakipsiz albümünde cilt tonuna çok yakışmış. Merak ediyorum, burada Demet Akalın'ın saç rengi ne? Beğendiğiniz Demet Akalın saç renkleri var mı bu tonlarda?Demet Akalın Saç Rengi
Demet Akalın'ın rakipsiz albümündeki saç rengini bilen var mı?
Demet Akalın saç rengi olarak burada kahve tonları kullanmış, bir ışıltı da gözle görülür bir şekilde mevcut tabii ki :) Demet Akalın'ın saç rengi ne diyorsan ışıltılı kahve derim :)
Demet Akalın saç rengi ışıltılı kahve
Demet Akalın'ın saç rengi Koleston 7/77 Işıltılı Kahve saç boyası ile elde edilebilir. Kendisi her zaman tenine yakışacak saç renklerini tercih ediyor. Ben de beğendiğim birkaçını göstermek istiyorum.
Demet Akalın birçok saç rengi kullandı ama benim en çok yakıştırdığım tonlar karamel ve bakır tonlarıdır :)
Demet Akalın'ın saç renkleri
Olacak Olacak klibinde yer alan bakır tonu da Demet Akalın'a çok yakışmıştı. Fakat düz değil, bukle saçlarla kullanması daha hoş gösteriyor.
2. Sarı tonları
Demet Akalın saç rengi
Demet Akalın'ı neredeyse sarının her tonuyla gördük. Yine de söylemem gerek; kendisine çok açık sarı tonları yakışmıyor.
Demet Akalın'ın saç rengi
Açık sarılardan ziyade altın sarısı ve ombre saç renkleri kendisine daha çok yakışıyor.
3. Kestane ve kahve tonları
Demet Akalın saç renkleri
Elbette büyük bir kitle tarafından beğenilen Demet Akalın saç renkleri arasında kestane ve kahve tonları var. Özellikle ışıltılı kahve yüzünü daha çok ön plana çıkarıyor ve makyajsız da olsa kötü durmuyor.
En İyi Cevaplar