Saçımın rengi şu an ombre, bronz kahveye boyatmak istiyorum. Ten rengim buğday yaklaşık 1 yıldır ombre kullanıyorum. sizce ombre kalsın mı yoksa bronz kahveye boyatmalı mıyım?kahve ombre
Kahve ombre ilk çıktığından beri oldukça popüler. Ben de kahve tonlarını çok seviyorum. Ombre kahverengi saçta çok güzel duruyor. Bir zamanlar kahve ombre kullandım. Ancak son zamanlarda ombre yerine, bronz kahve kullanmayı tercih ederim.
Bronz kahve kimlere yakışır?
bronz kahve
Bronz kahve rengini çok beğeniyorum. Hem çok doğal duruyor hem de canlı gösteriyor. Bronz kahve herkese yakışıyor bence. Sarışın, esmer ya buğday tenlilerin tercih edebileceği renklerden biridir. Loeral Paris 680 numaralı bronz kahve harika olacaktır. İstersen bronz kahve ombre de düşünebilirsin. Daha önce ombre kullandığın için değişiklik yapmış olursun. Bronz kahve biraz çabuk akabiliyor. Gerekli bakımı ve önlemi aldıktan sonra sıkıntı yaşamazsın.
Kahve ombre kimlere yakışır?
Kahverengi ombrede tercih edilen renklerden biri. Kahverengi ombre saçlarda da güzel duruyor. Kahve ombre her tene yakışır. Buğday tenli olduğun için kahve saça ombre yakışacaktır. Son zamanlarda çikolata kahve ombre de çok popüler onu da deneyebilirsin.
Bence ombre çok ayağa düştü. Bronz kahve güzel olur. Düz renkten sıkılırsan da ilerde aralara ışıltı katmak için balyaj attırırsın böyle belli belirsiz. Güneşten açılmış gibi doğal balyajlar oluyor ya.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ombre daha sirin gorunuyo ya. Boyatirsan da saclarini guclendirici krem kullanmayi unutma. Saglikla kal.
Bnde buğdayım biranz kahveye boyadım geçen sene çok güzel oldu amma 3 hafta içinde her duşta aktı boya nedense biraz araştırdım kızıl boya çabuk akarmis bronz da kızıla çalan bir renk ya knk
En İyi Cevaplar