Ben buğday tenliyim saçımı şu fotoğraftaki gibi gri ombre yaptırmak istiyorum ayrıca saçım kıvırcık nasıl olur? Saç uçlarına gri kıvırcık saç için uygun mu?Gri ombre
Gri ombre popüler olduğundan beri kadınlar tarafından çok fazla tercih ediliyor. Yakışanı olduğu kadar yakışmayanı da var tabii :)
Saç uçlarına gri: Ombre gri kıvırcık saçta nasıl durur?
Ombre gri
Gri ombre daha çok koyu saçlarla birlikte kullanılıyor. Gri kıvırcık saç için de uygun fakat renk geçişleri kıvırcık saçta keskin olarak belli olmuyor. Kıvırcık saç boyama işlemi de bir hayli zor oluyor ama elbette tercih edilebilir :)
Gri ombre kıvırcık saçta nasıl kullanılır?
Saçlarınızı daha çok düz olarak kullanabilirsiniz. Düz saçlarda renk geçişleri daha iyi duruyor. Kıvırcık olarak kullanacağınız zamanlarda da saçlarınızı salık bırakırsanız daha hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Gri ombre sonrası bakım da yaptırırsanız, saç uçlarının yıpranmasına müsaade etmemiş olursunuz.
Yakışmaz. Kıvırcık saçta renkten dolayı saç uçların çok yıpranmış görünür. Sürekli düzleştirmek ya da fön çektirmeye razı olsan bile bu sefer de saçlarının canliliğını kaybedersin. Bence saçlarına renk geçişli bir işlem yaptırmaktansa buğday tenine de yakışacak bir kahve tonuna boyatıp doğal ışıltılar attırman daha iyi olur..
Ben Jeans Color ile yaptım ve 1.5 ay akmadan rahatça kullandım illa ki her boya akar zaten Jeans Color kutusunda boya fazla olduğu için istediğin her zaman yeniden boyayabilirsin.
Yerinde olsam Elidorun boyalarını veya diğerlerini tercih etmeni istemem. Jeans Color kullan derim ama o uçlara çok zarar veriyor eğer kullanıcaksan sürekli saçlarının ucundan az da olsa kesersen daha sağlıklı olur.
En İyi Cevaplar