Beyaz tenliyim ve küt saçı bir zamanlar kullandım. Siyah saç rengi kullanmak için beyaz tenli olmak oldukça avantajlı. Beyaz ten rengine yakışan saç renklerinden biri siyahtır. Siyah küt saç beyaz tende kendini çok belli ediyor ve kullanımı da oldukça rahat. Beyaz tende siyah küt saç güzel durduğu için, hiç düşünmeden yapabilirsin. Siyah küt saç ünlüler arasında da oldukça popüler. Ben de onlardan görüp "neden olmasın?" diyerek yapmıştım. Sonucundan çok memnun kaldım.
Küt saç kimlere yakışır?
Küt saç oval ve yuvarlak yüz tipine çok yakışıyor. Yüz tipine göre farklı küt saç modelleri mevcut. Benim yüzüm oval olduğu için küt saç kesimi yakışmıştı.
Siyah küt saç kimlere yakışır?
siyah küt saç kimlere yakışır?
Siyah saç, her ten rengine çok yakışıyor. Siyah küt saç beyaz tenlilerde de çok güzel duruyor. Beyaz tenliler için saç rengi seçmek oldukça kolay. Beyaz ten rengine her saç rengi yakıştığı gibi, siyah rengi de yakışıyor. Siyah küt saç yaptırmış biri olarak yaptırmanı tavsiye ederim. Eğer istersen kahkül de kestirebilirsin. Birçok siyah küt saç modelleri bulunuyor.
Siyah küt saç için boya önerileri
Schwarzkopf Palette Deluxe 1-0 siyah
Ben Palette saç boyalarını çok seviyorum. Uzun süre akmıyor ve rengi yoğun veriyor. Siyah saç için bu boyayı tavsiye ediyorum. Ben siyah küt saçlarım için bu boyayı kullanıyordum. İstersen siyah küt saça ombre de düşünebilirsin.
Koleston Wella 2-0 siyah
Siyah küt saç düşünen birisi olarak, Koleston markasının 2-0 numarasını da düşünebilirsin. Bu boya da oldukça iyi. Siyah küt saça ışıltı istersen, kestane tonlarına da bakabilirsin.
En İyi Cevaplar