Doğal bir sarışın olarak bildiriyorum bence sarı saç insanı inanılmaz değiştiriyor. Koyu saçla pek de albenisi olmayanların saçını sarıya boyadığı haline bak bir de bebek gibi oluyorlar. Pek çok ünlüden bakabilirsin. Sarı bambaşka bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğal olman şans. Tonu ne saç renginin
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçı boyalı kizlar daha güzel görünüyor dogruya dogru. Mesela sarı değil, normalde saçı siyah olan biri siyaha boyasa bile daha çok çekici hale geliyor. Boyaların verdiği bir çekicilik var demek ki ama bu saçınız için geçerli KS prensesleri yüzünüze 7 kat boya yapınca sadece fotolarda iyi çıkarsınız.
01 Yorumla- +1 yıl
Makyajı sedece erkeklere güzel görünmek için değil birbirleri için de yapıyorlar. Seviyorlar.
Yapay sarışınlar bana hiç çekici gelmiyor ama doğal sarışınlar güzel duruyor amma velakin sarışınlara özel ilgim yok. Esmer kumral daha çok beni çeker.
00 Yorumla
- Saç Bakım konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde evet bir de doğal değil çakma sarışın hayranlıkları var doğal sarıya hayran olmuyorlar gidiyorlar mesela inanılmaz boyayla böyle sapsarı hale gelmiş insanlara ilgi besliyorlar gerçekten ilginçler
275 Yorumla- +1 yıl
Ahaahhaa😂😂😂😂
- +1 yıl
Çünkü özellikle çakma sarışın olduğu belli olan kadınlar daha rahat daha sınırsız saniyorlar 🥴 aslında mesele bu
- +1 yıl
kokunu merak ettim
- +1 yıl
Şu kadar haklı çok az yorum okudum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
+1 yılBen de yurt dışında yaşıyorum ve kumral/esmerleri daha çekici buluyorlar. Ülkemizde sarışın kadın daha azınlıkta olduğu içindir belki 🤔 Ben de sarı düşünüyorum ama saçım kızıl :(
21 YorumlaSarı saçlar bu aralar çok moda ve çok beğeniliyor aynen bu doğru küllü sarı saç rengi de ayrı bi güzellik katıyor. Ama şunu diyebilirim her sarı saç çoğu kişiye yakışmıyor bence özellikle biraz esmer olanlar için söylüyorum

:) Saç rengi özellikle sarı çok açık renk olunca yıpranmış ve kötü duruyor ama orjinal sarı saç bence gayet çekici ve güzel duruyor bence boya yapınca bakımını ihmal etmemek en doğrusu

:) ten renginize göre saç rengi bence çok daha çekici olur. Umarım faydalı olmuştur 🌺💭💫👼
40 Yorumla
+1 yılDediğini anlıyorum. Saçımı sarı kullandığım zamanlar çok ilgi çekerdi. Bir de ben öyle çiğ çakma sarı değil, kaliteli doğal bir sarı yapıyordum. Ne zaman renk değiştiririm, bakanların cinsiyetine de yaşında da değişiklik olur, farklı kitleye hitap etmeye başlar.
Pembeyken misal yaşı küçük olanlar daha çok ilgileniyor, sarıyken erkekler, kızıl tonlara iki cinsiyet de bakıyor yani malum dikkat çekici renkler, kahve yapıncaysa kimse bakmadı doğrusu.30 Yorumla
+1 yılEvet bayılıyor çoğu sarışın kadınlara. İlginin tadını çıkar.
70 Yorumla
+1 yılEvet ama bu hayranlıktan dolayı değil. Türk kızlarının çoğu koyu tenli, esmer vs. e durum böyle olunca sarışın veya açık tenli kızlar ilgi çekiyor. Şahsen sarışın olması gerekmese de ben de açık tenli kızlardan hoşlanıyorum. Koyu tenli kızlar bana feminen gelmiyor.
27 Yorumla- +1 yıl
Koyu tenliler ağlıyor
- +1 yıl
@Memurrrkız1 :((((((
- +1 yıl
Koyu tenlilere yazık şimdi gelip burada sizi linç etmesinler mi 🤣
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Ağzından yel alsın. Şimdi kendi kişisel tercihlerimi belirttim diye şerefsiz mi olmadığım kalır abaza mı fkfnfdj
- +1 yıl
Yok n'aptın ya o kadar da demedik
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Sen linçsever tayfayı tanımıyorsun 😂
- +1 yıl
Ahaaa 😂 sizi tanımasınlarda iyidir aman öylelerine dikkat!!
+1 yılÖncellikle o bakanlar kürt olabilir çünkü Kürtlerde sarı saç (Doğal yani doğuştan Sarışınlık) pek olmaz. Geneli açık kahve, koyu kahve ve siyah saçlı olduğu için yolda sarı saçlı birini gördüklerinde kendilerinde böyle bir şey olmadığı için çekici buluyor olabilirler. Çünkü türklerde (genelinde olmasada) doğuştan Sarışınlık var. Fakat kürtlerde yok denilcek kadar az. Bir laf vardır "Herkes kendinde olmayanı ister" diye onlarında çevrelerinde sarışın olmadığı için hoşlarına gitmiş olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkekleri gerçekten güzelden anlamıyor hepsi takıntılı. Sevdikleri şeyleri soyliyim
1- sarı saç
2- renkli göz ( mavi , yeşil özellikle )
3- süt gibi bembeyaz ten
4- masum bakış ( tanimasa bile bakışları masumcaysa tamamdır )
Bunlardan herhangi biri var ise tav oluyorlar533 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex güzelden anlamıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex hande Erçel güzel mi sence
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex bergüzar Korel gençliği güzel mi 😁
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex bergüzar Korel senin diğer soruda beğendiğin Arap kızından güzel bence 😬
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex kim kime kurban oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex ula de get. Kadın esmer güzeli ve doğal. O Arabın en doğal halini görsen çok sıradan sadece gözü renkli. Güzelden gerçekten anlamıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex iç Anadolu şivesi. Sen nerelisin
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex hacı ya valla tipin araplara çok benziyor demek kan cekti o kızı 😄
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex neyi konusuyum 🙂
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex sivas kanka.
Cevap sahibi+1 yılBuarada Hatay'ın hepsi Arap yeme bizi
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex Sivas'ın kızları mı çirkin 😳 Sivas'ı hiç görmemişsin.
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex o samimiyetten söylenir bizde şaka vari bir konusmadir
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex bence bu kadar kâfi 🙂
Cevap sahibi+1 yıl@niqiplex yok rahatsızlıktan değil de emin ol daha önce yazistigin tanıdığın biri falan değilim sadece bir soru sordum birkaç saat önce yorum yapmistin ordan tanıdım yazdım zaten o soruda gizli
- +1 yıl
Ahaa 😂
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Kesin sende de var böyle tuhaf siveler demi? 😃
- +1 yıl
@niqiplex anlamadım?
Bu çok yanlış bi görece, bi insanın sadece saçları sarı diye ondan hoşlanmak çok saçma, demekki kadınlar kuaförden bu yüzden çıkamıyor bi kadının hayatı boyunca kuaföre yatırdığı para dünya ekonomisini ayağa kaldırır ne yazık sadece farkedilmek için havaya savrulan paralar
10 YorumlaTürk erkeği nefes alan her kadına bakıyor. Sarı, esmer, kumral, kızıl farketmez onlar için hepsi huri..
80 YorumlaSarışın meraklılığı var ama bazıları da esmer seviyor. Bence sarı dikkat çeken bir saç rengi. Ondan da kaynaklı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanmıyorum bende yurt dışında yaşıyorum Türkiye ye daha önce gitim de bana da tuhaf gelmişti açıkçası erkeklerin bu kadar ilgilenmesi tanışmak istemesi bakması bizim burada pek böyle değil erkekler o yüzden tuhafıma geldi sonra anladım ki her kıza aynı davrandıklarını pek umursamamaya başladım hahaha
20 Yorumla
+1 yılSarışın sevenler de çok fazla ama esmer bir kadının hele ki güzelse çekiciliği hiçbir kadında olamaz.
45 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYa tatlım sen 3-5 Abaza Türk erkeği Şam’a bakınca fasulye misali kendını nımentten mı sandın? Kel de olsan sırf delığin var dıye bu TC abazaları sana bakar. Çokta havalanma TC erkekleri kara kasa kara saça ya da platin saça degıl o malum deliğe hayran sadece yani sen boru da olsaydın iştahla bakan çok olur burada 😂😂😂
20 Yorumlasevdiklerinden değil farklı olduğu için, hemen kanatlanma 😁
Ayrıca Türk erkekleri genelde esmer sever30 Yorumla
+1 yılÖnyargılı olabilirim. Ama Turkiyedeki erkeklerin çoğu zaten bakıyor. Kadın olsun yeter. Sarışın olunca tabiki daha çok ilgi çekersin. Bende yurtdışında yaşıyorum. Ve burada erkekler çok şükür dış görünüşün ötesini de bakıyor. Bir insan gibi
60 YorumlaSeni böyle farklı gördükleri içindir, sende insanlar nasıl tepki verir acaba diye gözünü kulaını dört açıyorsundur.
insanların gözü alışınca o kadar ilgi görmeyeceksin, eski hayata devam yani :)10 Yorumla
s +1 yılTürk erkeği gerçekten doğal, güzel sarıya bayılmıyor. Platin sarısı, cart sarı, uçları yanmış saç nerede onlar orada. Ben de sarı saç severim bu arada ama bakımlı olacak.
10 Yorumla
+1 yılTürk kadınının geneli esmer ten, koyu renk saç... hal böyle olunca sarışın hayranlığı kaçınılmaz. Doğal sarışın kadının daha ateşli ve seksi olduğu da söylenir 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Türkler esmer değil kumral oluyor cogunlukla
- +1 yıl
Sarışın ise çok az var. Az olduğu için dikkat çekiyorlar sanirim
+1 yılGenellikle sarıya karşı ilgi var çünkü genelde insanımız esmer ve kara kaş, kara göz, kara saçlı. Az olanın ilgi çekmesi beklenmedik bir şey değil. Sarı herkese de yakışmıyor. Sana yakışmış olmalı.
10 Yorumla
+1 yılTen beyaz değilse isterse kız tamamen sarı olsun işe yaramaz, çakma sarılar da hiç çekici gelmiyor bana bu arada. Köylü türko erkekleri genelde boyalı sarı saç sevdalısı oluyor.
17 Yorumla- +1 yıl
www.google.com/search
Mesela bu pembe dizideki kadın Arjantinli yanık tenli yarışın kadının gençliği çok güzel - +1 yıl
@Berivann6 Fotoğrafta ki kadında güzel ama bana hitap etmiyor yanık tenlisi falan. Süt beyaz tenli meleksi sarışınlığa rakip yok bence.
- +1 yıl
Sanki tr şartlarında öyle kız bulma şansınız var esmere mahkumsunuz
- +1 yıl
@Memurrrkız1 yoo istemiyorsam neden esmere mahkum olayım? kimseyle olmam olur biter. Ayrıca türkiye de beyaz kız mı yok bir sürü denk geliyorum.
- +1 yıl
Tm
+1 yılYoo çoğu Türk erkeği için kadın olman ve kendine biraz bakman yeterli 🤣🤣🤣
48 Yorumla- +1 yıl
Ya da abazalar için diyebilir miyiz?
- +1 yıl
@ExecutionerX çoğu dedim. Ha abaza da olur çoğu abaza zaten 🤣🤣 kadin gorunce deli oluyolar yazik. Saclarinin tirnaklarinin temiz olmasi, kaşlarinin falan duzgun olmasi yetiyo 🤣🤣
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
gecirmek için okadarı yeterli çünkü atomu parçalamasına gerek yok beyninide sevip oksayacak deyil amaç cinsel tatmin herkes totosunu kollasın anlıycağın
- +1 yıl
@anlatanlat cogu abaza diye bosuna demiyorum iste
- +1 yıl
olay bundan ibaret
- +1 yıl
@anlatanlat evet
- +1 yıl
kadınların abazası bence daha eglencelı aynı odada 4 iş arkadası ıle yatıp 4 unede aman kımseye anlatma dıyıp iş ortamı burası dıkkatlı olalım ddıyım bır arada tutan kadınları ben gordum cocuklar şok oldular :))))))
Renkle alakası yok damacanaya bile yeltenen bazı kişilerden ne bekleyeceksin tabi bakarlar.
40 Yorumla
+1 yılBeyaz ten hastası bizim erkekler özellikle doğulular. Bende saçımı sarı tonlara boyamak istiyorum normal de kumral.
20 Yorumla
+1 yılSadece Türkiye'de değil, evrimsel açıdan da sarışınlar ve kızıllar diğerlerine nazaran daha çok ilgi çeker
20 Yorumla
+1 yılEvet.
Çünkü bir şey adeti az ise o şey çekici hale gelir.
Hepiniz bir gecede sarışın olmayın ama, n'olursunuz.20 YorumlaSık görüştüğüm cocukluk arkadasimi bile saçını sariya boyattiginda zor tanımıştım. Yolcu gemisi. limaninda. onu. biriyle konuşurken rus turist zannetmiştim. Taa ki adımı seslenene kadar.
00 Yorumlahic sekmez su durum evet boyalı sarisin hayrani bence bizim türk erkekleri. güzel gos ama yani herkes gibiler fakat beyler apayrı bir gruba koyuyorlar tanri gibi ahahaiföwmfw
00 YorumlaÇünkü türkiyede doğal sarışın yok erkekler görmemiş gibi bakıyor. Bide renkli göz seviyorlar nedense oda az bulunduğu için herhalde diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yıl15 yıl sarışın gezdim Rus sandılar kızıl gezdim İngiliz sandılar şimdi kumralim hala rusmusun diyorlar ilgiyi sevmiyorum ama doğru dedikleriniz🤗
10 Yorumla
+1 yılHiç sevmem bakma sen buradakiler kız açlığı çekiyor siyah daha güzel ve asi
20 YorumlaMevzu ney öp yut beni yala beni şap beni şup beni manyak manyak işler sjdjjd
20 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri saçını sarıya boyatan kadinlarin özel olduğunu falan düşünüyor
Ben de anlamıyorum neden baktıklarını00 Yorumla
+1 yılGenelde esmer var ya burada farkli renk ilgi çekiyor
Ha bi de sarışınlar veya saçını boyatanlar daha bakimlidir güzeldir algisi da var00 YorumlaSarı olduğu ivin baktıklarını sanmıyorum farklı gelmiş. Millet tutturmuş bı esmer aptal sarışın atamaları
00 YorumlaBence farklı olanın ilgi uyandırmasından kaynaklı farklı olana hep ilgi daha fazla duyulur , klasiğin dışında olduğundan olabilir
00 YorumlaBanu alkanı gibi Türk sinemasının emektarları bize sarışınlara ilgiyi daha da arttırdı 😂 ben şahsen kızıl seviyorum
00 YorumlaBence esmer ve kumrallar daha dikkat çekici ve doğal duruyot ama sarı renkte dikkat çekebilir eğer tenine uyuyorsa
00 Yorumla
+1 yılsarı saç ülkemizde çok nadir olduğundan dikkat çekici oluyor. peki erkekler sizi yiyecekmiş gibi baktıklarında siz ne hissediyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılSadece Türkiye'de değil dünyanın bir çok yerinde sarışın hayranlığı var bence sonuçta beyaz ırkın özelliği.
00 Yorumla
+1 yılartık sarışın görmekten bıktım. siyah saç der susarım
10 YorumlaHangisi azsa o ilgi çekiyor. Almanya'da esmer severlermiş mesela.
10 Yorumla
+1 yılSarisin hayrinligi var aynen bende yurtdisinda yasiyorum ama bana nedense herturlu okuz gibi bakiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılancak bakarlar. sarışınların güzel olduğu genellemesi kadar sarışınların aptal olduğu genellemeside var. nedense sarışınlar bana itici geliyor. kumral, siyah, kızıl hepsi güzel.
10 Yorumla
+1 yılsarı saçı bende çok severim ama doğal olanı altın gibi parlıyor
10 YorumlaSarışın hayranlığı olan erkekler var, bu doğru. Fakat bir o kadar da esmer seviyorlar.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kumralım bana da çok ilgi gosteriyorlar😂 bende sanıyorum ki cinsel açlıktan kaynaklı...
45 Yorumla- +1 yıl
an olsunda çamurdan olsun diyosun yani hemi :P
Cevap sahibi+1 yıl@anlatanlat aynen
Cevap sahibi+1 yılYani ben demiyorum tc erkeği diyor
- +1 yıl
demeye gerek yok ki zaten hersey ortada an olmasada oluyo ya damacanaya ya agaç kavuguna ya candız mankene oracıkda sürtünü veriyor totoşlar türkiye cinsel açlıgın afrikasıdır demiş adam
Cevap sahibi+1 yıl@anlatanlat 😅😅
+1 yılBen kesinlikle eminim ki esmerleri daha çekici buluyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen, gerçekten esmerlere karşı daha çok ilgi duyuyorum.
00 YorumlaValla benim bile dikkatimi cekiyor. Yakışana yakışıyor. Sende onlardan birisin demek ki.
00 Yorumla
+1 yılHayır zaten sarı renki çekiçi bir renktir kim yapsa ilgilerini çeker sevdiklerinden dolayı değil
00 YorumlaÇoğu erkekten duyduğum siyah saç beyaz ten. Bunu daha çok seviyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
Sarışın az olduğu için maalesef evet görmemişler garipler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel gel sarışınım gel
Gel sana aşığım gel
Sarışın ol
Gel benim ol.
Boyada kabulüm.
Ruslar var birde hakiki sarılar onları görünce dayanamıyorum.00 Yorumla
+1 yılSacin cok yipranir cok o saclar yaniyoyr inceckkaliyor yaşasin koyu kahve saclar
00 Yorumla
+1 yılsorman bile hata... sarı renk daha fazla ışıltılıdır... resmen mıknatıs özelliği gösterir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar ikiye ayrılır
Doğal sarışınlar ve diğerleri diye.
Boyalı bir sarışın bile esmerlerden, kumrallardan daha fazla dikkat çeker.
Sarışın kızlar ❤❤❤01 Yorumla- +1 yıl
O sana göre...
+1 yılSana öyle gelmiştir. Kadınlar değişiklik yaptıklarında bunu göstermke isterler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarışınlar herkesin daha çok dikkatini çekiyor bu araştırmalarla da kanıtlanmış bişey, daha çok koruma duygusu yaratıyormuş ve herkes daha çok yakınlık gösteriyormuş.
00 YorumlaBende de benzer durum oldu zaten dikkat çeken bir kızdım sarışın olduktan sonra baya dikkat çeken biri oldum bazen iyi bazen kötü nedeni ne ben de anlamis değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiyede bakmaları icin nefes almak bile yetiyor ne iğrenç bir durum gerisini sen düşün
30 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat