Saç Bakım Kızıl mı sarı mı bana uyar siyah mı kalsam? secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Saçımı kızıl mı sarı mı yapsam siyah mı kalsam? Kızıl yap Sarı yap Siyah kal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızıl mı sarı mı bana uyar siyah mı kalsam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
focussbluee Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl O ten rengine hepsi yakışır yalnız çok fenasın haberin olsun 0 0 Yorumla
Façaşahin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Dudak ve ten detayı, kızıl olabilir... 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Profilime resmim var zaten detay yazmadım o yüzden Yorumla Façaşahin +1 yıl Hayır, demek istediğim kızılın yüzüne gideceği. Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl kesinlikle kızıl uyar 10 numara olur hatta 0 0 Yorumla
Kayıp-Kişi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Diğer ikisi sana ait değil mi yoksa? 0 1 Yorumla secilsimsek +1 yıl Kızıl ve sarı saçlı ben değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
O ten rengine hepsi yakışır yalnız çok fenasın haberin olsun
Dudak ve ten detayı, kızıl olabilir...
Profilime resmim var zaten detay yazmadım o yüzden
Hayır, demek istediğim kızılın yüzüne gideceği.
Hoş hatunsun siyah yakışıyor
Sen esmer kal
Hepsini de yap karıştır
Siyah kal.
cut.
kesinlikle kızıl uyar 10 numara olur hatta
Pozisyonu bozma renk sorun değil
Diğer ikisi sana ait değil mi yoksa?
Kızıl ve sarı saçlı ben değilim
Kızıl güzel ama gider mi🙄
Boyle iyisin
Kızıl olur ama baya koyu kızıl