Perşembe günü saçımı boyadım. Yanma, kaşıntı, kızarıklık gibi hiçbir reaksiyon yaşamadım. Cuma günü dehşet bir saç derisi kaşınması ile uyandım. Gün içinde sulu yaralar oluşmaya başladı. Gece saçıma zeytinyağı ve çay ağacı yağı uygulayıp yattım. İşe yaramadı maalesef. Kaşıntı devam etti. Cumartesi sabah zeytinyağı sürdüğüm saçımı yıkadım. Saçlarımı kuruladım ve alnımın sağ tarafındaki o şişliği fark ettim. Pinpon topu gibiydi. Acile gittim. Doktor hamilelik şüphesi nedeniyle işlem yapamayız dedi. Sitilex krem al onu kullan dedi. Aldım kullandım ama değişiklik olmadı. Şişlik önce yüzümün sağ tarafını sardı. Yusyuvarlak yüz hattım oldu. Sonra gözüme geçti. Gözümü açamadım resmen. Kaşımı kaldırıyordum sağ gözümle görebilmek için. Sonra sol göz pınarıma geldi burnum şişti. Pazar ve pazartesi günü çok kötü bir haldeydim. Salı günü gözlerim ve yanaklarım hala şişti. Akşam şişlik yanaklarıma doğru indi. Sanki elmacık kemiklerime dolgu yaptırmış gibiydim. Çarşamba günü hiç şişlik kalmadı. Sadece kaşıntı vardı saç derimde. Ben bu süreçte saçlarımı, 1 su bardağı elma sirkesi ile sulandırılmış suyla duruladım. Kaşıntı geçene kadar devam edeceğim. Baktım bu elma sirkesi işe yarıyor dedim ki bunu ben içeyim. Saat farketmeksizin pazar gününden beri 1 su bardağına 1 tatlı kaşıgı ekleyip günde tek sefer içiyorum. Bence işe yaradı. Artı olarak 2 gün de şiş olan yüzüme çay ağacı yağı sürdüm geceleri. Onun da işe yaradığını düşünüyorum.
1 yıldır çoçuk düşünüyorum ama olmadı henüz. Yeter artık herşeyi erteliyorum deyip de hemen saçımı boyadım. Linçlemeyin
1 yıldır çoçuk düşünüyorum ama olmadı henüz. Yeter artık herşeyi erteliyorum deyip de hemen saçımı boyadım. Linçlemeyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer