Kızıldı saçlarım baya aktı boyama zamanı geldi boyatma doğal ol diyenler var ise bu yaşımda saçlarımda bir sürü beyazım var onlara baktıkça geçmiş aklıma geliyor o yüzden görmek istemiyorum. Kızıl da baya aktigina göre başka renge geçme vakti gelmiş demektir sizce hangi tonlar bana gider. Beyaz tenliyim kas saç normalde siyahBeyaz ombere gel gel ediyor bana ama güvenemiyorum 🙄🙄
Kuzum kullandım bunu. Harika kesinlikle fakat ammaaa ve lakin ; makyajsız hortlak gibiydim. Makyaj toparlıyor muhteşem oluyor... o da sürekli olmuyor işte... en azından dene hevesin geçsin. Kısa süreli bir renk. sürekli yapman lazım. O yüzden Bi defa kullanınca; bakarsın nasıl duruyor diye , ona göre karar verirsin aşko😘
Merhaba. Bence soğuk ve dore tonlar tam kış ve sonabar havasını yansıtarak bu mevsimlerin rengi diyebilirim. Grimsi, küllü kumral vs cidden hoş duran bir ton. Ten renginize uyup, yiz hatlarınıza uyum saıyorsa ve bakımını rahatça yapabileceğinize inanıyorsanız bir düşünün derim.
Kızıl akmış olsa bile saçtan tamamen arıtman çok zor. Önce şampuan deklore yöntemi ile ( internetten arastir. Renk akıtmak için ) daha çok akmasını sagla sonra kumral bir tona boya. Küllü kumral yap ki ton notrlensin. Platine dönmeye çalışma yakarsın ve kızıllık mutlaka kalır. Koyu renk de kızılın üstüne boyamanı tavsiye etmem. Sonra dönmesi daha zor olur.
Kankiş sana hoş gelen ve ten rengine uygun olan saç renginin hangisi daha çok ağır basıyorsa şâhika terazisinde.. o rengi kullan, ve Hakîkî şâhika ol ve kurtul.
Ugh ben bunları söylemekten de nefret ediyorum nefffreeeeett!
Siyah saçta sana yakışmaz bence sana koyu kestane mükemmel olur, zaten saç renginin değişmesi şâhikalığı değiştirmez, çünkü şâhikalık senin tâ hücrelerinin içinde ki akyuvarlar da mevcuttur😂😂😂
Dogru cidden tarcina benziyor. Ben bir kac gore gördüm bu sac rengini neye benzedigini tahmin edemedim. Acik kestane tonlari yazinca bu resim ikinca ekledim bende. Belki kizildan bu tarcin rengine donmekte kolay olur.
Gece 2’de saçımı boyamaya karar verdim, sonuç: Mavi bir banyo ve dev bir baş ağrısı.
Dün gece anlık bir kararla 'yeni bir era' başlatayım dedim ve evde saçımı boyamaya kalktım. Boyanın o keskin kokusu, banyonun her yerine bulaşan lekeler ve 'eyvah ne yaptım' stresi derken başıma bir ağrı girdi, sanki kafamın içinde filler tepiniyooor. Saçım istediğim gibi olmadı üstüne bir de migrenim azdı. Hemen bir Parol içip yatağa girdim. Sabah uyandığımda en azından başım ağrımıyordu da gidip kuaförde durumu toparlayabildim. 'Glow up' yaparken 'burnout' olmayın kızlar, Parol her zaman çekmecede dursun.
Bende beyaz tenliyim turuncu saç istiyordum ama yakışır mı diye hep düşündüm aman ne kaybedeceksin dedim kendime. Sonra boyadım çok yakıştırdım sende dene 😂
Sonbahar - Kış dekorasyonlarımız arasında bu yılın en popüler rengi olan, Tarçın var. Tarçın özellikle kış aylarında güzel gidiyor. Yaşadığın şehir de kar yağıyorsa hele, daha çok belli eder kendini.
Yani sana fotoğraftaki sen değilsen ve o fotoğraftaki gibi olmak istiyorsan diye biraz aptalca😕kusura bakma ne kadar anlatabildim bilmiyorum hem ben türk değilimde