bide boyadığım için yıpranma olur mu yeteri kadar yıprandı zaten daha fazla yıpransın istemiyorum :dd
Evde saçımı siyaha boyasam tutar mı?

Gel benimkinde boyayalım kırmızı aktı bok rengi oldu
klfsdjfkl olur hadi boyayalım
Seninki yine iyi bence
Cevap
7Cevap
Saçının yıprandığını söylemiştin ama yine de boya yapmak istediğini de söylemişsin eğer boya yaparsak hangi renk olursa olsun saç mutlaka yıpranır hatta belki yanar eğer açık bir renk yapmak istiyorsan benden sana tavsiye belli bir süre daha saçını boyama bir ya da iki aya yakın gibi bir süre bırak saçın biraz kendini toplasın aksi taktirde kestirmek zorunda kalabilirsin saçını boyarsan.
#perso
BİM’in boyası kazık gibi yapıyo onu kullanma bence kaliteli boya alırsan daha iyi olur ve siyah boya da söyle bi sıkıntı var hemen dibi geliyor evet çok hoş duruyor şu an da cok moda ama sürekli boyaman gerek 2 ayda bir en azından o da saçın yıpranmasına ve beyazların çoğalmasına sebep oluyor.
ya yıpranma illa oluyor:( ben kızıla boyattım iki kere oldu sadece ama ucları kırılmaya basladı
ben açmıştım filan baya kötü haldeydi siyah boya daha toparladı gibi
normal duruyor en azından artık saçlarım jdfkg
sacının dogal rengi ne ki
siyaha boyatmak icin önceden actırmak mı gerekiyor ki
kumral gibi bişiy
ben de bi ara siyaha boyatmak istiyordum ya hala istiyorum gerci ama bu da hosuma gitti flskaşka
hayır açmıştım pembe mavi filan yapmıştım onun için :dd
şu anki tatlı durmuş bence de hafif kızıllık var zaten
profildeki ben degilim dlskaşka
lan dkgjfkdlgj bende saçında kızıl arıyorum :dd
ndlaksşajap yok yok reel koymadım
dayı avı için mi kgkdflgjdfg
soanlsaanap asla ugrasmam
Yani tekniğe hakim olmadan zor gibi. Saçını zaten yıpratmışsın. Bence bırak toparlasın saçın önce bir kendisini.
Tutar ve bi sıkıntı çıkmaz yapabilirsin evde ben yapıyorum her zaman
Siyah boyayabilirsin ve her banyoda akar zaten cok boyamak istiyorsan boya ve bakimlar yap daha sonra ama yok diyorsan dursun saçın uzasın o boyalı saçları kestir ve boya
Ay tutturma korkarım sonra. Bu halin güzel😨
ayyy boyadım amaaaa
Ağlarım ama, deme öyle mübarek😭
hüüüüüü bende istemiyorum ama mecburen yaptık işte bişiler
Tüü sana. Şu profilindeki saç rengin o kadar güzel ki bana pamukşekeri andırıyordu.
bak sinirlendirme
beni bilirim sen sinirlenen insanlardan korkarsın dimiiiiii :D
🙄🙊 sustum🙄
aferim gel sarılalım barışalım klfdjşg
Siz çok sinirli bir hanımefendiye benziyorsunuz, korkuyorum sarılmaya🙄
yaa :D
Sarılırken döversin sen beni🙄
aman istemiyorsan sarılmam hıııh
Yaa tamam, trip atma, ağlarım😭
ağlama bak tamam :D
Nerde benim elma şekerim😳
öyle deme ama pişmaniye gibi olmuştu saçlarım böyle kendine geldi en azından biraz ldfkgj
Profil resmindeki saç rengi sana çok yakışıyor.
okula almıyorlar öyle ama :dd
Ha bak o faktörü unuttum😳🙄
:DD
Saç renginin etkisinde kalınca oldu bu unutkanlık🤭
neyse ya sağlık olsun seneye tekrar boyatırım :dd
Bekliyor olacağım😂
Siyah saçından korkmam umarım🙄
hehehe çok korkucaksıııın
Umarım görmem shsgs
yakıştı bence ya :dd
Görmek istemiyorum, şu profil iyi 🤭
🥺
Bana öyle bakma 🙄
ama-ama🥺
Görmek istemiyorum Sebastian hayır🙄
hıııh bakmazsın o zaman profilime :d
Koyma sakın profil resmine🙄 yorum yapmam sorularına bir daha😨
aman yapma o zaman :D
Son sözün bu mu? 😔
bak korkuturum seniiii beni sinirlendirmeeeee
Sustuk🙊🙄
Siyahın pigmentleri ağır diye biliyorum ve yıpranmış zaten kıyma daha fazla güzelimmm saclarına 🥺
önce açtırman falan gerekir bence 1 kere kuaförde yaptır sonrasında kendin boya
siyah basit bir boyadır koruyucu atmadan bile tutar 👌
İgora marka boya kullan market boyaları çöpten farksız igora kullandığında farkı anlarsın
Bence tek başına boyama yardım al
siyahtan geri dönmen çok zor
Bu işi profesyonellere yaptırsan daha iyi olur
Çok şey istiyosun
yoo çok şey istemiyorum :d
Beyazın psikopat tiplemesi aklıma geldi
o ne ben bilmiyom
Beyazın öztğrkğn bir tiplemesi. Psikopat
Yapma sakın büyük pişman olursun kuaförde yaptır
tutmaz yanar
inşallah tutar dene bakalım 😂😂😂😂
ben boyadım hiç bir şey olmadı gayet iyi oldu
Tutar
Merhaba,
Amatör boyaları kullanmak saçlarınıza umduğunuzdan daha büyük zararlar verebilir.
Tabii öncelikle sağlık açısından değerlendirmek gerekirse amatör boyalar saç sağlığınızdan önce direkt size zarar verebilir bunun en yaygın olanı alerjik reaksiyon gösteriyor olması bunun dışında tabii bir de saç sağlığınızı düşünecek olursak içerisindeki kimyasal yoğunluğu fazla olduğunudan ve pigment yoğunluğu sebebiyle saçınızda yıpranma, kuruma vb. durumlar ortaya çıkar.
Son olarak renk konusu buradada evde uygulayacağınız hiç bir renk tam olarak tutmaz birinci nedeni ne kadar iyi sürmeye çalışsanız da bir profesyonel kadar iyi uygulama yapamazsınız ikinci nedeni neticede kimyasal bir karışım hazırlıyorsunuz. Bunu da yapamanız mümkün değil son olarak yıkama konusu buradada çok handikap var iyi arınmadığında boya veya açıcı çalışmaya devam eder buda cildinizde alerji hatta yanıklara sebep olabilir. Size tavsiyem saç boyama konusunda kesinlikle bir profesyonel ile görüşüp ona göre hareket etmenizdir.