Saç Bakım Bazı renkler kadınlardan daha çok erkeklere yakışmıyor mu? arkeologcu Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bence renkli saç birçok erkeğe kadınlardan daha fazla yakışıyor. Sizce de öyle mi? Bazı renkler kadınlardan daha çok erkeklere yakışmıyor mu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MORPHİA Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Merhaba.Kişilerin yüz hattı ve ten rengine uyum sağladıktan sonra bazı renkler kişilere güzel hava katan bir imaj veriyor. Fakat erkeklerin saç boyatması durumu malesef bana itici geliyor. Doğal hallerin daha karizma bence. 0 0 Yorumla
ilymelek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 68% +1 yıl Yani daha çok yakışıyor diyemem ama güzel duruyor evet 0 0 Yorumla
hdodhdodjfhdd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Erkeğin tarzına bağlı olarak değişir çünkü yakışanı da gördüm yakışmayanı da 3 0 Yorumla
ripperangel Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Bu yakışmışmıymımış mı? Söyleyemedim bile 🤦 0 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bence erkekler doğal saçlarıyla güzel 0 0 Yorumla
Imredcat Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Erkeklerde küpe ve piercing çok seviyorum 1 1 Yorumla thm16 +1 yıl Yaptıralim be Yorumla