Eski sevgilim hep saçını sarıya boya diye ısrar ederdi. Bende sarıdan nefret ettiğimi, çok istiyorsa onun saçını pembeye boyamamız gerektiğini söylerdim 😂 Bir kere metroda ısrar ediyordu, indikten sonra onu bırakıp yoluma devam etmiştim djdjdj Ayrılınca boyadım şu an çok mutluyum kimsenin dediğini yapmayın arkadaşlar 😂
Neden sarışın kadinlari cildi birini yüzü gözü ince ve zarif oluyormusnbi yüzden türk erkekleri genelinde sarışınlar zaafı var doğal olmasada boyayın diyorlar bilimsel kanıtı ise testesteron Bir teoriye göre sarışınlar, erkeklerin herhangi bir kusur veya hastalığı görmesine izin verebilecek bir cilde sahiptir. Sonuç olarak, bir sarışının sağlık kalitesi erkeklerin bilinçaltı zihinleri tarafından kolayca tespit edilebildiği düşünülüyor.
Hayır neden hayır diyeyim ki gadası. Madem o benden bunu istiyor. Bende araba ondan beraber aynı anda saçlarımızı sarı yapmayı teklif ederim. Bakalım o benim için elini taşın altına koyacak mı.
Merhaba, asla ve asla saçımı sarıya boyatmam o istedi diye. Emin olun ki öyle bir kişi ile ne sevgili olunur ne de evlenilir. Beni seviyorsa kumral saçlarımla sevmeli sarıya boyatmamı istememeli. Tabi ki sana yakışır deyip öneri yapabilir ama dediğiniz şey bambaşka. Daha çok kırarım kendisini eğer aşırı sevmiyorsam ayrılırım. Aşırı seviyorsan farklı aşık olduğun kişinin kusurlarını göremiyorsun.
Parmağıma da keçi bağlayayım hep peşimde gezinsin istersen! Tabiki de hayır. 'Sevdiği miyim, kölesi mi?' diye sorarım kendime. Seven insan bedene değil, ruha bakar.
~böyle bir istek söz konusu bile olamaz. Anında boşanırdım 🎩
İnsanlar başkalarının hayatlarında kendilerini nasıl böyle hak sahibi görebilirler, nasıl bu kadar hadsizlik seviyesinde talepkar olabilirler aklım almıyor.
Asla, dış görünüş takıntısı olan biriyle sevgili/eş olamam. Ayrıca madem beğenmiyordu kendi rengimi ne diye sevgili olup değiştirmeye çalışıyor ki. Sevgi bu değil
İlk önce ondan ayrılırım sonra boyarım. En başta olduğun gibi kabul etmiş ne bu değiştirme sevdası diye sorgularım ve beni oldugum halimle begenmiyo diye üzülürdüm.
Sarıyı seviyorum ama sevgilim istiyor diye yaptırmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben kendim sevdiğim için sarıya boyuyorum ama başkası istedi diye saç rengimi değiştirmem. Bu kadını nesneleştirmeye girer. Onun vücuduna ve iradesine saygısızlık olur.
boyamam, sarışın istiyor diye kendimi değiştirmem. hani sana da sarı ne güzel olur falan derse bi düşünürüm. sarı seviyorum saçını sarı yap demek saygısızlıktır.
Evet kırarım. Beni olduğum gibi kabul etmesini isterim karşımdakinin. Saçlarıma makyajıma fiziğime gelecekse hiç gelmesin. Eğer kendimi sarı saçla iyi hissedeceksem boyatırım ama o istiyor diye değil.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Boyamam zamanında yaptım o hatayı sonra terketti saçlarım daha önemli 😂