Saç Bakım Saçımda turunculuk var mı, düzelttirmeli miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar saçımda turuncu yansıma var mı, varsa kuaföre düzelttirmeli miyim? Saçımda turunculuk var mı, düzelttirmeli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 945 cevap paylaştı. Burdan pek belli olmuyor gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kullandığın boyanın numarasını yazar misjn ona göre söyleyeceğim, belliki yeni yapmışsın hemen çıkmaz ortaya o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kuaföre yaptırdım, kendi saçım açık kumral o yüzden dipten açtırdım Hissiz72 +1 yıl Sonu sıfır ile biten sarı tonları ise turunculasir
Huseyintheboneless Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Saç rengin güzel ve turuncu yansıma falan göremedim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla
inhaler_ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yüzümü nasıl saklayabilirim fotoğrafı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kdwplfwpf biraz öyle oldu Yorumla inhaler_ +1 yıl Neden ama neden 😀 Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bence hojdur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
Executioner35 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl yoo gayet hos 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla Executioner35 +1 yıl eyw ablaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Burdan pek belli olmuyor gadası
Teşekkür ederim
Kullandığın boyanın numarasını yazar misjn ona göre söyleyeceğim, belliki yeni yapmışsın hemen çıkmaz ortaya o
Kuaföre yaptırdım, kendi saçım açık kumral o yüzden dipten açtırdım
Sonu sıfır ile biten sarı tonları ise turunculasir
Saç rengin güzel ve turuncu yansıma falan göremedim.
Teşekkür ediyorum
Yüzümü nasıl saklayabilirim fotoğrafı
Kdwplfwpf biraz öyle oldu
Neden ama neden 😀
Bence hojdur
Teşekkür ederimm
yoo gayet hos
Teşekkür ederimm
eyw ablaaa
Yok.