Arkadaşlar temmuzun 10 u gibi tatile gitmeyi düşünüyorum saçlarımı boyatmak istiyorum fakat renkte cok kararsiz kaldim hergun denize girecegim icin 15 gunde absürt gorunmesini istemiyorum tavsiye verebilecek olan var mı
Kor ateşi rengi denizde akmaya müsait olan bir tona sahip. Sultan bakırı ise daha karamel alt tonuna sahip olup akma payı az olan bir tona sahip. Saçlarınızın akmasını istemiyorsanız sultan bakırı tonunu tercih edebilirsiniz.
yahu neden kıskanayım sizi ben? ben bir erkeğim, eğer burada tamamen iyi yorumlar görmek istiyorsanız, belirtin. eleştiriye açık olun, bence yakışmamış. platin sarısı çok daha iyi giderdi teninize
Platin sari hasta gibi gösteriyor. vede bence 45 yas saci gibi yaşli gosterir. beyaz tenli oldugum icin koyu bir renk yapmam gerekiyor. dusuncenize saygi duyuyorum. kizil belki dogal durmadiqi icin yakismamis olablr fakat bakir konusunda sizinle ayni dusuncede değil cevremdekiler yinede yorum icin tesekkür ederim.
kızıl saç bana kadınlarda çok aşrı itici geliyor bu yüzden sevmiyorum plati sarısı evet düşününce teniniz beyazdan çok garip yakışmayabilir siyahı denediniz mi? keratin saçlı?