Bir film düşünün aralıksız olmasa da her aklıma geldiğinde arıyorum. Ve hiç bulamıyorum. Karizmatik ir başrol var hafızamda sarışın bir brad pitt ya da leo olabilir emin değilim. Sarışın olarak anımsıyorum. El çabukluğu ve flörtözlükle zengin hanımların takılar hop bi anda çalınıyor. Ve bu şekilde baya çalıyordu. Hırsız yani adam. Bir de son sahne aklımda. Deniz feneri tarzı ya da tam olarak deniz feneri emin değilim, tepesinde hararetli bir kavga ve biri denize düşüp ölüyor. Bu kadar. Detay fazla yok üzgünüm. Bilen varsa Allah aşkına yanıtlasın bulamıyoruz tüm arkadaşlarımı heba ettim ama yok. Para ödülü falan veremem ama o kadar çok allah razı olsun diyebilirim ki cennete girebilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada konu alakasız olmuş ben seçmedim saç boyama ile ne alakası var aw
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biraz daha detay olsa bulunur aslında karakterin ismi vesaire
asla yok ismi aklımda reel ya da kurgudaki adını hatırlasam şak diye bulunacak ama çok önceden izlediğim için hafızada yok
Neyse troll soru bende mantıklı birşey sandım
Troll değil değil aw çıldırcam sadfafgsdfg filmi yapan ekip ve ben dışında kimse bilmiyor diye düşünmeye başladım
Baya film izlemişimdir ama hatırlamadım
Deliricem asla bulunmuyor
Nesine taktınki filmin bir sahnesinimi tekrar izlemek istiyorsun
Baya önceden izlediğim bi film. İlk böyle kocaman ve gırgırgır çalışan pcmden izlemiştim assdasdfsd anısı var diyelim ve tekrar izlemek istiyorum
Ocean's eleven olabilir mi Brad Pitt in olduğu bir soygun filmi
@_Katherina onun sonu öyle bitmiyordu birde tek brad pit aklımda kalmazdı baya ünlü var orda
@_Katherina ocean's elevenla benziyo gibi kapağına falan baktım ama kalabalık bi ekip değillerdi 2 arkadaş plan yapıyodu sanırım biri diğerini öldürmek istiyodu bahsettiğim filmde hatırladığım kadarıyla o yüzden fener tepesine falan çıkmışlardı bi kolye mevzusu dönüyodu
Çok eskiden izlemişsin demekki. Zindan adası olabilirmi? Konu hiç benzemiyor sadece leo var ve adada fener vardı sanırım 😄
MUHTEŞEM GATSBY ( THE GREAT GATSBY )
Belki bu da olabilir. Başka da leo filmi bilmiyorum. 😂
oha fener görsel hafızamda okey o fener ama hırsızlıkla ilgili bi şey yok sanırım zindan adasında da fener aşırı benziyo sdfasdfsfg
great gatsbyde güzel filmdir ama konusuda benzemiyor fenerde yok diye hatırlıyorum. Ne sarışınmış be😊 leo veya brad olmak zorundada değil belki başka bir oyuncudur veya farklı filmlerdeki sahnler tek film gibi kalmış olabilir zihninde
@_Katherina gatsby olabilir mi bi bakıcam ama bu kadar zengin değildi adam beyaz gömlek kumaş pantolon ve gömleğinin üstünde kemer askıları falan vardı baya fakir amerikan tipi yani fdgsdfgdfghd
en çok da ondan korkuyorum aslında anlattığım gibi bir film hiç yok ben farklı filmleri birleştirdim mi diye ama değil ya kumar masasında kadının kolyesini hüp diye çalıyodu sahne birebir aklımda
İlginç olan bu filme niye bu kadar takıldığınız. Uzun zamandır ara ara aklınıza niye sürekli bu film geliyor? Başka şeyleri hatırlatıyor muhtemelen veya çağrıştıryor
Tutku ağı olabilir mi bak istersen. Sarışın yakışıklı biri başrolde. Kumar masası vs var
@_Katherina tutku ağı da değil ama izleme listeme aldım sarı bey pek tatlı dsfsdfgdfgdfgh
Tüh ya bulamadık neyse karşına çıkar bir gün
Filme bulamadığım için takıldım bence. Bulup izlesem tüm çilem bitecek ama bitmiyor
Bulamadığın içinde takılmış kalmış olabilirsin. Bulursanda umarım tekrar izleyince seversinde hayal kırıklığı olmaz 😊
hayal kırıklığı olsa ile rahat ölürüm en azından içimde ukte kaldı lanet olası film
😬 altı üstü film. Sarışın merakınmı var anlamadım
Sarışından değil filmin konusundan etkilenmiştim sanırım ve baya izlediğim ilk filmlerden biridir. Abim flash bellekten getirmişti o filmi ve çok sevmiştim keşke atmasaydım bilgisayarı belki bi şekilde içinden filme ulaşırdım dsfsdfgsdfgsdfg
Tanrılar çıldırmış olmalı 🤔
Focus filmi mi?
Focus bence buldumm
Yok o değil daha böyle titanik efektli gibi bi filmdi eski ve şıkır şıkır nası tasvir ederim bilmiyorum ama sdfsdgsdfhf
Kaç yılında çıkmıştı
Yılını bilmiyorum ama eskiydi teması böyle titanik gibi efektleri vardı
Baktm bulamamdm bakmaya devam edicem bulursam yazarım
çok teşekkür ederim bulup haber verirseniz aşırı mutlu olurum
Sıkıysa yakala