Saç Bakım Sizce hangi kızlar daha güzel? Esmer'mi? Sarışın mı? Gizliwxw Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Her kız güzeldir" ama sizin tercihiniz ne? Güncellemeler+1 yıl Veya esmer erkekler mi daha yakışıklı yoksa sarışınları? Sizce hangi kızlar daha güzel? Esmer'mi? Sarışın mı? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
rub77 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben beyaz tenli erkeklere bayılıyorum genelde esmer sevmem 1 0 Yorumla
LimonÇiçekleriPorti Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ne her esmer güzel oluyor ne de her sarışın abuk subuk bir tipin olduktan sonra hiç bir şey bira halta yaramaz 1 0 Yorumla
jamcfly06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Ben esmerci ve minyoncu idim ama şimdi hoşlandığım uzun boylu ve esmer buğday tenli. 0 4 Yorumla hekola +1 yıl Of neden hep esmerleri esmerler seviyor keşke sarışınlarda sevse bizi Yorumla jamcfly06 +1 yıl @hekola Onu bilemiyorum kardeşim, umarım seni bir sarışın sever diyelim o zaman. 🤷♂️ Yorumla hekola +1 yıl Sen niye esmer seviyorsun sarışın sever genelde esmer erkekler ten renginden bahsediyorsan eğer Yorumla jamcfly06 +1 yıl @hekola Ya onu yanlış yazmışım şimdi gördüm 😂 Önceden esmerdi ama şimdi ki hoşlandığım kız esmer değil, buğday tenli sarışına yakın. Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Bir tercihim yok o an ne denk gelirse. s 2 0 Yorumla
bayram06_40 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl sarışın adı esmerin tadı derler ama ikisi ile aynı anda sevişmek isterdim hangisi iyi diye 0 0 Yorumla
Karayna Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Her kız güzel değildir. Tercihim sarışın ve kızıl. 0 2 Yorumla hekola +1 yıl Bend öyleyim insan kendine olmayanı istiyor bende sarışın erkek seviyorum Yorumla Karayna +1 yıl @hekola evet aynen öyle Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Esmer Kızlar Daha Güzel 0 5 Yorumla RıfatŞen +1 yıl Hem Ten Rengi Hemde Esmer Kızlar Çok Güzel Oluyo Yerim Derken Bana Mı? Dedin 😊 Yorumla hekola +1 yıl Evet Yorumla RıfatŞen +1 yıl 😂😂 Neden Beni Yiyorsun 😂😂 Yorumla hekola +1 yıl İlk defa esmer seven gördüm yani ten olarak herkes beyaz seviyor o yüzden Yorumla RıfatŞen +1 yıl Beyaz Tenli Kızlar Güzel Olmuyo Esmer Kızlar Güzel Oluyo Teni Parlak Olan Kızlar Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sarışın 0 1 Yorumla hekola +1 yıl Bu tabi de göreceli Rusya da da onlar sevilmiyor Yorumla
Asdertgj Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Tviki sarışın 1 6 Yorumla hekola +1 yıl Bende öyleyim insan kendinde olmayanı istiyor sonuna kadar sarışın erkek Yorumla Asdertgj +1 yıl Ben sarışınım ve sarışın bir bayan ilgimi ceker yani bende olmadigi icin degil😂 Yorumla hekola +1 yıl Hmm tuhaf benim eski sarışın bir sevgilim vardı o da sarışın kızlardan nefret ederdi renkli gözlü kızlardan da kardeşi olarak görüyordu kişiden kişiye değişiyor Yorumla Asdertgj +1 yıl Bence kesinlikle kisilikle alakali çünkü benim gozlerim yeşil renk bayanda da yeşil goz rengini cok severim sarışın orneginde olduğu gibi Yorumla hekola +1 yıl Hmm olabilir değişiyor ya bende esmer sevmem alexander rybaka aşığımmm bende yeşil göz sevmem mavi severim 😅 Yorumla Asdertgj +1 yıl Tercih meselesi diyelim 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben beyaz tenli erkeklere bayılıyorum genelde esmer sevmem
ne her esmer güzel oluyor ne de her sarışın abuk subuk bir tipin olduktan sonra hiç bir şey bira halta yaramaz
Ben esmerci ve minyoncu idim ama şimdi hoşlandığım uzun boylu ve esmer buğday tenli.
Of neden hep esmerleri esmerler seviyor keşke sarışınlarda sevse bizi
@hekola Onu bilemiyorum kardeşim, umarım seni bir sarışın sever diyelim o zaman. 🤷♂️
Sen niye esmer seviyorsun sarışın sever genelde esmer erkekler ten renginden bahsediyorsan eğer
@hekola Ya onu yanlış yazmışım şimdi gördüm 😂 Önceden esmerdi ama şimdi ki hoşlandığım kız esmer değil, buğday tenli sarışına yakın.
Bir tercihim yok o an ne denk gelirse. s
sarışın adı esmerin tadı derler ama ikisi ile aynı anda sevişmek isterdim hangisi iyi diye
Her kız güzel değildir. Tercihim sarışın ve kızıl.
Bend öyleyim insan kendine olmayanı istiyor bende sarışın erkek seviyorum
@hekola evet aynen öyle
Esmer Kızlar Daha Güzel
Hem Ten Rengi Hemde Esmer Kızlar Çok Güzel Oluyo Yerim Derken Bana Mı? Dedin 😊
Evet
😂😂 Neden Beni Yiyorsun 😂😂
İlk defa esmer seven gördüm yani ten olarak herkes beyaz seviyor o yüzden
Beyaz Tenli Kızlar Güzel Olmuyo Esmer Kızlar Güzel Oluyo Teni Parlak Olan Kızlar
Sarışın ya da kumral
Esmer
Kumral
Sarışın
Bu tabi de göreceli Rusya da da onlar sevilmiyor
Kumral
Kumral :)
tipine bağlı
Tviki sarışın
Bende öyleyim insan kendinde olmayanı istiyor sonuna kadar sarışın erkek
Ben sarışınım ve sarışın bir bayan ilgimi ceker yani bende olmadigi icin degil😂
Hmm tuhaf benim eski sarışın bir sevgilim vardı o da sarışın kızlardan nefret ederdi renkli gözlü kızlardan da kardeşi olarak görüyordu kişiden kişiye değişiyor
Bence kesinlikle kisilikle alakali çünkü benim gozlerim yeşil renk bayanda da yeşil goz rengini cok severim sarışın orneginde olduğu gibi
Hmm olabilir değişiyor ya bende esmer sevmem alexander rybaka aşığımmm bende yeşil göz sevmem mavi severim 😅
Tercih meselesi diyelim 🤣
ben kızıl seviyorum
sarışın erkek
Esmerr
Esmer kuzum