Saç Bakım Kadınlarda çift renk saçlar marjinallik mi, özentilik mi saçıyor? Simli1Far Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Çift renk saçları nasıl buluyorsunuz? Kimisi marjinal olduğunu söylerken kimisi de özentilik olarak görüyor. Size göre hangisi? Gayet marjinal görünüyor / ben de deneyebilirim Kesinlikle modaya ayak uydurma çabası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınlarda çift renk saçlar marjinallik mi, özentilik mi saçıyor? Cevapla Kadın Soruları Çift Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Çok farklı stiller denendiği için milyonlarca insan var türkiye de illa denk geliyor veya başkasından beğenilebilir özentilik olarak görmüyorum ben ne yapsınlar başka 0 0 Yorumla
mikimiks Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl bence güzel görünüyor aslında. ama çok fazla yapıldığı için herkeste aynı şey varmış gibi görünmeye başladı. 0 0 Yorumla
Brmelal Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neden özentilik olsun şu an bu saç trend ve herkes yapmak isteyebilir bazılarına çok yakışıyor 1 0 Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Marjinal buluyor olabilirler ama ben ne marjinal buluyorum, ne de özenti. 0 0 Yorumla
Melkt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl İsteyen istediğini yapar farklılıklar her zaman iyidir. 0 0 Yorumla
espressoseverim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bence normal düz renk saçtan daha güzel oluyor. Marjinallik olduğunu düşünmüyorum. 0 1 Yorumla espressoseverim +1 yıl Mesela fotoğraftaki kişinin saçı baya iyiymiş. Marjinal de değil, özenti de diyemem. Marjinal olmaya çalışmak, bunu istemek özentiliktir bence. Yorumla
DanielsJack Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Ben çok beğeniyorum ama herkese de yakışmıyor şimdi öyle bir gerçek var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkes özenti gibi olmuş çift renge boyatıyorlar herkesin böyle bir arzusu var sonuçta birine özenir onun gibi olmak ister marjinallık böyle türüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Marjinallık özentilik bilmemde bence iğrenç duruyor 1 1 Yorumla Ryuu0 +1 yıl İğrenç olan ne? Yorumla
fakirveruhsuz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bu aralar herkeste görüyorum. Ergen velet kızlar bile yapıyor. Benim hürrem bakırı saclarım 1000 basar hepsine. 0 1 Yorumla Ryuu0 +1 yıl Ergen velet kızların bile saçları seninkinden daha iyi demekki Yorumla
mscxd Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ben başka şekilde yapacağım ama söylemeyeceğim sonra herkes aynısını yapıyor 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Özentilik ne alaka hiç anlamadım 1 0 Yorumla