Saç Bakım Marjinal renkli saçlar çekicilik kazandırıyor mu? anthea_athena Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Yakışanda efsane duruyor be...Cevaplar için teşekkür ederim. Güncellemeler+1 yıl Süper soru.. Marjinal renkli saçlar çekicilik kazandırıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
matemist Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Cesur renklerdir. Ben çok severim. Çok havalı ve saçlara bakım yapıldığı zaman mükemmel görünüyor. 1 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Anime seyrederken çok hoşuma gidiyor da gerçek hayat biraz göreceli... Bazısına cidden çok yakıştığı oluyor ama bazısına cidden hiç gitmiyor 😊 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Evet. Ama ülkemizde saçmasalak bir toplumsal dayatma olduğu için aykırı renkli saçları olan kadınlar üzerinde laflar dönüyor. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Fazlaca. Saç uçlarım turkuaz mavisi ve çekici olduğunu düşünüyorum bakışlardan da. 1 0 Yorumla
Bulasmayinbana88 Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Bazen hoş duruyoda bazilarında keko gibi duruyo sanki🤷♀️ 1 0 Yorumla
Richelle Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Ben de çok seviyorum ama pek cesur değilim bu konuda. 1 0 Yorumla
virgiiniaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Beyaz tenli kişilerde aşırı hoş duruyor bence renkli saç. 1 0 Yorumla
Modelyaz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Böyle saçları bi oyuncular bide animeciler seviyor onun dışında fazla seveni ben görmedim 1 1 Yorumla Modelyaz +1 yıl Ha bide ben Yorumla
Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bazı hatunlara efsane bir hava katıyor. Bazı hatunlara da doğallık yakışıyor. Değişir. 1 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Yakışanda evet de bazılarına hiç gitmiyor ya 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yakışana çekicilik kazandırıyor bence 1 1 Yorumla Artistefeliyim +1 yıl Denemelisin sende Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Bu saç rengi kötü. Çingene pembesi güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cesur renklerdir. Ben çok severim. Çok havalı ve saçlara bakım yapıldığı zaman mükemmel görünüyor.
Anime seyrederken çok hoşuma gidiyor da gerçek hayat biraz göreceli... Bazısına cidden çok yakıştığı oluyor ama bazısına cidden hiç gitmiyor 😊
Evet. Ama ülkemizde saçmasalak bir toplumsal dayatma olduğu için aykırı renkli saçları olan kadınlar üzerinde laflar dönüyor.
Fazlaca. Saç uçlarım turkuaz mavisi ve çekici olduğunu düşünüyorum bakışlardan da.
Bazen hoş duruyoda bazilarında keko gibi duruyo sanki🤷♀️
Ben de çok seviyorum ama pek cesur değilim bu konuda.
Beyaz tenli kişilerde aşırı hoş duruyor bence renkli saç.
Böyle saçları bi oyuncular bide animeciler seviyor onun dışında fazla seveni ben görmedim
Ha bide ben
Bazı hatunlara efsane bir hava katıyor. Bazı hatunlara da doğallık yakışıyor. Değişir.
Bana yapay hissi veriyor doğrusu
Bence gayet çekici görünüyor 😉
Hayır
Yakışanda evet de bazılarına hiç gitmiyor ya
Yakışana çekicilik kazandırıyor bence
Denemelisin sende
Bu saç rengi kötü. Çingene pembesi güzel
Tabi ki dee
Açık tenliye aşırı iyi gidiyor bence
Herkese yakismiyor
Ben beğenmiyorum
Kazandırıyor.