Cok acık ten rengıne sahıbım. Yeşil gözlü. Ve saclarım omzumda kısa. Saclarımı boyamak ıstıyorum. Suanki rengi acık kumral. Sizce hangi renge boyamalıyım. Bakır veya kırmızı dusunmustum yakısmaz dıye vazgectım sizce ne renk olabılır.
Saçımı hangi renge boyamalıyım?

Merhabalar;
Saç rengi; kişinin aksesuar, kıyafet ve ten rengiyle uyumlu olmalıdır.
Kullandığınız kıyafetler ve aksesuarlar sıcak tonlar ise; saç rengi de sıcak olmalıdır. Kullandığınız kıyafet ve aksesuarlar soğuk tonlar ise saç rengi soğuk olmalıdır.
Hangi renk bana yakışır?
Kullandığınız kıyafetler; siyah, kahve, koyu mavi, koyu yeşil, füme, beyaz, uçuk pembe, gri, turkuaz, lacivert tonlarındaysa; soğuk renkler tercih etmelisiniz.
Sarı, dore, bakır, kırmızı, turuncu, pembe tonlarındaysa; sıcak renkler tercih etmelisiniz.
Kullanılan aksesuarlar; gümüş ve beyaz ise altın yansımalar tercih edilmesi gerekmektedir. Kullanılan aksesuarlar; sarı, altın tonlarındaysa sıcak yansımalar tercih edilmesi gerekmektedir.
Teninizle uyumlu olmayan tonda renk kullanırsanız; cilt rengiyle uyumsuz olacağı için daha fazla makyaj yaparak cildinizi saça uydurmaya çalışırsınız. Bunun için uzman kuaförden destek alınması gerekir.
Cilt analizi yaptırıp, size en uygun renkleri kuaförünüzle beraber bulabilirsiniz.