saç renk/model önerebilir misinizzzz
Yıllardır saçlarım siyah boyatmak istemiyorum aslında ama sıkıldım
Yıllardır saçlarım siyah boyatmak istemiyorum aslında ama sıkıldım
en arka kısmına gri tonlarında boyatabilirsin. Yani yaşın kaç bilmiyorum ama gençsen yakışabilir
Ay evet komple cesaret edemiyorum. Bu çok iyiiii
Teşekkür ederimm💕💕
rica ederim bende en kısa sürede böyle bi değişiklik yapıcam. hoş görüntüsü var
Senin de mi saçların siyah?
Ben bu modeli kahverengi saçlarla seviyorum yanlar sarı oluyor ya
saçım kahverengi ama simsiyah bi saçla böyle zıt bi renk (beyaz ya da gri gibi) çok çekici olabilir
Deneyelim bakalım🌸
Cevap
1Cevap
Bence asil ve ulaşılmaz bi havası var. Mesela kızıl veya sarı vs bunlar biraz basitleştiriyor insanı
Ben kahve tonlarını beğeniyorumm
Aynen haklısın teşekkür ederim🌸
Kahve tonları da güzel ama siyahın ayrı bi asilliği oluyor
Herkes siyah saçlı Koyu renk Göz yorar
Aynenn ya. Bence de
kahkul kestir yakışıyorsa
Kestirmiştim geçen yıl yakışmadıı
katlı değişik kesimlere bakabilirsin benim saçım da koyu kahve boyatmaya bir ara baya heves ettim sonra vazgeçtim saç ister istemez yıpranıyor sonra dip boya dertleri falan boyatmayı detaylıca düşün öyle karar ver. Bana kahkul yakıstıgı ıcın baya havamı değiştirdi kahkul ama belki perçemi de deneyebilirsin
Aynen Haklısın.. bende cesaret edemiyorum.. kopar diye korkuyorum. Bencede katlı ve perçem deneyim çok teşekkür ederim canım 🖤
rica ederim bir de saçın siyah olduğu için açıcı falan kullanacaklar baya yıpranır açık kahve bile olsa ister istemez boya istıyor her seferınde ve yıpranma illaki oluyor
Evet.. eskiden zaten boyamıştım bayağı diplerde koptu kısaldı şimdi uzattım ve sağlıklı ama artık riske bir girer miyim bilemiyorum😂😂 çokta sıkıldım siyahtan
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?