Saç Bakım Kendi saçlarınızı kendiniz boyayabiliyor musunuz? Oturundayiyin Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazı insanlar kendi saçlarını boyayamıyorlar. Ben kendi saçımı boyayamam ama başkasının saçını boyayabilirim. :/ Kendi saçlarınızı kendiniz boyayabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 945 cevap paylaştı. O riske girmek istemem gadası. Çünkü her tarafı aynı oranda boyamak sorun olurdu. Onun yerine sevdiğim bir arkadaşımdan yardım almak isterdim. 1 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Kendi saçımı defalarca kendim de boyadım elimden geliyor bu tarz işler. Bence herkes deneyebilir keyifli bir olay. Mutlu sabahlar.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O riske girmek istemem gadası. Çünkü her tarafı aynı oranda boyamak sorun olurdu. Onun yerine sevdiğim bir arkadaşımdan yardım almak isterdim.
Kendi saçımı defalarca kendim de boyadım elimden geliyor bu tarz işler. Bence herkes deneyebilir keyifli bir olay. Mutlu sabahlar..
Hiç denemedim
Hiç denemedim.
Hayır asla yapamam
Hiç boyamadım
Evety