Merhaba, beyaz tenli ve ela gözlüyüm..
Siyah saç kullanıyorum, boya aktı bayağı.
Bu kez farklı olsun diye kestane düşünüyorum :) Hangi markadan almalıyım?

İstediğim ton, bir tık koyu da olabilir 🙆🏻♀️ fazla kızıl olmasını istemiyorum
Merhaba, beyaz tenli ve ela gözlüyüm..
Siyah saç kullanıyorum, boya aktı bayağı.
Bu kez farklı olsun diye kestane düşünüyorum :) Hangi markadan almalıyım?

İstediğim ton, bir tık koyu da olabilir 🙆🏻♀️ fazla kızıl olmasını istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızıl Kestane Rengi Nasıl Bir Renk?
Kızıl kestane rengi, kahve ve kızıl tonlarını içinde barındıran bir renktir. Kızılın açık ve koyu tonları, kahvenin sıcak renkleri ve bakır yansımasıyla ortaya çok hoş bir kızıl kestane saç rengi çıkar. Kızıl kestane saç rengi oldukça popüler olan renkler arasındadır. Doğal ama ışıltılı bir renk olması sebebiyle bu saç rengi çok tercih edilir. Ayrıca orta yaşlı kadınların yüzlerine ayrı bir canlılık ve enerji verdiğini düşündüğü bir saç rengidir.
Kızıl Kestane Saç Rengi Kimlere Yakışır?
Kızıl kestane rengi, buğday ve esmer tenli kişilere yakışır. Yüzünüzde canlılık istiyorsanız kızıl kestane kesinlikle aydınlık veren renklerin başında olacaktır. Bu renk esmer kişilere oldukça yakışırken pembe cilt tonlu kişilerin kullanımına pek uygun değildir.
Kızıl Kestane Saç Rengi Nasıl Elde Edilir?
Kızıl kestane saç rengini elde etmek isteyen kadınlar, saçlarını evde boyayabilecekleri gibi uzman bir kuaföre giderek kızıl kestane saç rengini elde edebilirler. Doğal saçlarınızı evde kontrolsüz boyamanız istediğiniz renk sonucunu vermeyebilir. İlk defa saçını boyayacak veya boyatacaksanız mutlaka bir kuaföre giderek bu işlemi yaptırmanızı tavsiye ederiz.
Kızıl Kestane Saç Rengi Bakımı Nasıl Olmalıdır?
Kızıl kestane saç rengine sahipseniz ya da boyatmayı düşünüyor iseniz saç bakımızda birkaç değişiklik yapmanız gerekmektedir.
Kızıl Kestane Saç Rengi Çabuk Akar mı?
Kızıl tonları çabuk akmasıyla gündemde olan bir saç rengi olsa da kızıl kestane bunlardan biri diyemeyiz. Ancak yaz mevsiminde deniz, güneş ve havuzun etkisiyle saç renginde açılmalar ve akma görülmektedir. Saçınızı boyadıktan sonra boyalı saçlar için uygun olan şampuan ve kremleri kullanmanız daha uzun süre saç renginizi kullanmanızı sağlayacaktır.
Kızıl Kestane Saç Boyası Numaraları Nelerdir?
Kızıl kestane saç boyası numaraları genelde her markanın kendine ait bir numaralama sistemi olsa da markalarda benzer numaralarda üretilmektedir.
Selam canım👸🌸
Beyaz tenliysen çoğu saç rengi sana yakışacaktır zaten, özellikle kestane ve bakır tonlarını dene derim. :)
Boya önerisi olarak pure color veya schwarzkopf markalarının boyaları güzel oluyor fakat tutması açısından siyah boyayı biraz akıtmanı öneririm. Saçların kalın telliyse zor tutuyorsa fazladan kutu alıp boyayabilirsin. 🌺
İki kutu alıyorum her zaman, kalın telli ve gür saçlı olduğum için :)
İstediğim bu tonu yakalamak için birkaç kez boyamak gerekecek sanırım
Evet ilk başta tam istediğin rengi elde etmek zor olabilir, arada bakım yağları kullan saçlarının yıpranmaması açısından. Hatta ben boyama yaparken azıcık içine bakım yağı da koyuyorum sende öyle yapabilirsin. :)
Umarım istediğim tonu bulurum :))
Hiç bi kız cevap vermemiş ben cevap veriyorum güzel olur herhalde
Evet üzdüler
Sende onları üz
:)))