Anlamadığım kuaforler ombre için saça okadar işlem yapıyor ki saçı mahvediyorlar, kızlar neden evde düz boyayla denemiyorsunuz?

Kuaforler saçlara açıcı vura vura mahvediyorlar, bunu nasıl anlamıyor kızlar bilmiyorum.. evet tabi yaptıklarında fönlü mönlü yapınca güzel geliyor size.. onu evde bir yıkayında fönsüz kullanın bakın nasıl duruyor, keçe gibi.. ayrıca saçlarıda yakıyorlar.. benim kuafore gidecek maddi durumumda var.. ama gitmiyorum, korkuyorum zaten , umurlarında olmuyor saçlarımız.. ben kendim evde yapıyorum.. bana maliyeti en fazla 40 tl.. kuaforlerde ombre 300 tl üzeri.. kendime dip boyası için açık kahve.. sonra saçlarımın uclarına sarı boya alıp güzelce yapıyorum.. ombre oluyor.. herkeste sorar nerde yaptırdın harika görünüyor.. oysa kendim düz boyalarla açıcı olmadan yapıyorum işte.. bana göre biz kızlar istersek kendimiz yapamayacağımız şey yoktur.. canım saçlarım sağlıklı ve güzel..
Anlamadığım kuaforler ombre için saça okadar işlem yapıyor ki saçı mahvediyorlar, kızlar neden evde düz boyayla denemiyorsunuz?