Saç Bakım Sarı mı kızıl mı? Minrin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beyaz tenli mavi-yeşil gözlüyüm sizce sarışın olmak mı kızıl mı yoksa böyle bakır mı daha güzel, ilgi çekici olur?Ya da şöyle bakır kızıl mı? Sarı mı kızıl mı? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Gozlerinin rengi nasil yesil mavi van kedisi misin hzgzgzgz 0 2 Yorumla Minrin +1 yıl Yani giydiğim renge ve ortama göre rengi maviyken bazen yeşil gözükebiliyo Yorumla marslijokeer +1 yıl Hm baya guzel o zaman masallah Yorumla
DearKsPresidenttt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kızıl şeytan gibi oluyor bende aleyna tilki denilmesibden bıktım saçımı siyah yapcam 0 0 Yorumla
sweetdreams2569 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl dogal sarışın çok sevimli oluyorlar 1 1 Yorumla Minrin +1 yıl Doğal kumral olarak yeni renk arayışındayım😂 Yorumla
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, sarışın olmak daha iyi kızıl gitmez size. 1 16 Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Bana ne gider Yorumla Verified +1 yıl @DearKsPresidenttt Selam, size de sarı gider kilo vermeniz lazım bir de. Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Neeeee Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Ger*izekalı benim saçım zaten sarı Yorumla Verified +1 yıl @DearKsPresidenttt Selam, ben de değiştirmeyin diyorum selin hanım size kızıl gitmez. şu an haliniz güzel sadece kilo verin. Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Şişko muyum Yorumla Verified +1 yıl @DearKsPresidenttt Selam, selin hanım öyle demiyelim de çok etli butlusunuz. Aşırı bana göre. Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Yok be zayıfıım ben Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Fotoğrda öyle çıkmışdır Yorumla Verified +1 yıl @DearKsPresidenttt Selam, tamamdır selin hanım allah karşınıza 190, kaslı, yakışıklı birini çıkarsın. Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Senin boyun kaç Yorumla Verified +1 yıl @DearKsPresidenttt Selam, selin hanım 170 ben evde kaldım allah ne tip ne zeka ne boy vermiş. Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl O profil resmini kaldır evleneek Yorumla Minrin +1 yıl Dkdkkfkfldldlsldfdl Yorumla Verified +1 yıl @DearKsPresidenttt Selam, olmaz selin hanım. Yorumla DearKsPresidenttt +1 yıl Peki. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fotoğraftaki kıza mor saç bile yakışır. O yüzden doğru bir referans değil :D 0 1 Yorumla Minrin +1 yıl Fotoğraftaki kızla aynı göz rengi ve ten rengine sahibiz ayrıca benziyoruz da benim suratım biraz daha yuvarlak sadece o yüzden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızılin bu tonu güzel değil. Edirne çingeleri gibi bu ne böyle 0 4 Yorumla Minrin +1 yıl Çingene gibi olmadığını düşündüğün bir kızıl paylaşırsan memnun olurum😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl www.google.com/search Bu linke bir bak beğenirsen böyle yap :)) Yorumla Minrin +1 yıl Bakır bu kızıl değil ama tatlıymış renk sağol👍🏻🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim :))))))))))))))) Yorumla
CᴇнᴇɴɴᴇᴍᴅᴇкiVᴏᴅᴋᴀ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Beyaz tenliysen kızılda gider sarıda 1 0 Yorumla
taytayko1 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Mavi yeşil göz nasıl oluyor kızım 0 2 Yorumla Minrin +1 yıl Giydiğine ya da havaya göre mavi ya da yeşil olabiliyor demek Yorumla taytayko1 +1 yıl Kumral ya da kız olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gozlerinin rengi nasil yesil mavi van kedisi misin hzgzgzgz
Yani giydiğim renge ve ortama göre rengi maviyken bazen yeşil gözükebiliyo
Hm baya guzel o zaman masallah
Kızıl şeytan gibi oluyor bende aleyna tilki denilmesibden bıktım saçımı siyah yapcam
dogal sarışın çok sevimli oluyorlar
Doğal kumral olarak yeni renk arayışındayım😂
Selam, sarışın olmak daha iyi kızıl gitmez size.
Bana ne gider
@DearKsPresidenttt Selam, size de sarı gider kilo vermeniz lazım bir de.
Neeeee
Ger*izekalı benim saçım zaten sarı
@DearKsPresidenttt Selam, ben de değiştirmeyin diyorum selin hanım size kızıl gitmez. şu an haliniz güzel sadece kilo verin.
Şişko muyum
@DearKsPresidenttt Selam, selin hanım öyle demiyelim de çok etli butlusunuz. Aşırı bana göre.
Yok be zayıfıım ben
Fotoğrda öyle çıkmışdır
@DearKsPresidenttt Selam, tamamdır selin hanım allah karşınıza 190, kaslı, yakışıklı birini çıkarsın.
Senin boyun kaç
@DearKsPresidenttt Selam, selin hanım 170 ben evde kaldım allah ne tip ne zeka ne boy vermiş.
O profil resmini kaldır evleneek
Dkdkkfkfldldlsldfdl
@DearKsPresidenttt Selam, olmaz selin hanım.
Peki.
Fotoğraftaki kıza mor saç bile yakışır. O yüzden doğru bir referans değil :D
Fotoğraftaki kızla aynı göz rengi ve ten rengine sahibiz ayrıca benziyoruz da benim suratım biraz daha yuvarlak sadece o yüzden
Kızılin bu tonu güzel değil. Edirne çingeleri gibi bu ne böyle
Çingene gibi olmadığını düşündüğün bir kızıl paylaşırsan memnun olurum😂
www.google.com/search
Bu linke bir bak beğenirsen böyle yap :))
Bakır bu kızıl değil ama tatlıymış renk sağol👍🏻🙂
Rica ederim :)))))))))))))))
Beyaz tenliysen kızılda gider sarıda
Bir sarı olarak kızıl diyorum
Oww gözler maşallah 😳ilk fotoğraf müq
Kızıl kıyamet
ilk fotoğraf enfes
İlki daha hoş
kızıl iyi kızıl
Kızıl
Kızıl severim ben
Bakır kızıl reis