Saç Bakım Kulak arkası saç boyama trendini güzel buluyor musunuz? Oturundayiyin Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kulak arkası saç kısmını boyamak, tam anlamıyla moda oldu. Kulağın arkasında kalan saç tutamını boyayarak, farklı görünüm elde ediliyor.Kulak arkası saç boyama trendini yapar mısınız? Kulak arkası saç boyama trendini güzel buluyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Oturayımdayiyin Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Güzel oluyo ama sanırım saçı açmadan olmuyomuş ben de denemek istiyodum saçıma kıyamadım. 🥺 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaparım tabiki. Çok güzel görünüyor. İş bulayım da saçıma böyle bir şey yaptırayım 🙏 1 0 Yorumla
Dogrusoyleyenpinokyo Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl 2 yıl önce kullanmıştım bir ombreden daha modern olduğunu düşünüyorum 1 0 Yorumla
bravechick Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yazın bende maviyle mor arası koyu bi renk yaptırıcam çok hoşuma gidiyo 1 0 Yorumla
Ağlayan2001 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hem de nasıl mükemmel oluyorlar kızlar hepsi yapmasın ama bazılarına yakışıyor hahahahahhaha 1 0 Yorumla
nedenbura Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet bayılıyorum ve yapmayı düşünüyorum 1 0 Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Çok hoşuma gidiyor bende mi yaptırsan 1 0 Yorumla
Minass1 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Çok saçma renkler olmadığı sürece güzel duruyor 1 0 Yorumla
Gökçegs Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Herkese değil fakat bazılarına yakışıyor. 1 0 Yorumla
tamam-jülide-olsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl - Evet, buluyorum.- Belki bir gün yaparım. 0 0 Yorumla
Mnemonist Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet şu an öyle ve gayet güzel duruyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel oluyo ama sanırım saçı açmadan olmuyomuş ben de denemek istiyodum saçıma kıyamadım. 🥺
Yaparım tabiki. Çok güzel görünüyor. İş bulayım da saçıma böyle bir şey yaptırayım 🙏
2 yıl önce kullanmıştım bir ombreden daha modern olduğunu düşünüyorum
Yazın bende maviyle mor arası koyu bi renk yaptırıcam çok hoşuma gidiyo
Hem de nasıl mükemmel oluyorlar kızlar hepsi yapmasın ama bazılarına yakışıyor hahahahahhaha
Evet bayılıyorum ve yapmayı düşünüyorum
Çok hoşuma gidiyor bende mi yaptırsan
Çok saçma renkler olmadığı sürece güzel duruyor
Herkese değil fakat bazılarına yakışıyor.
- Evet, buluyorum.
- Belki bir gün yaparım.
Evet şu an öyle ve gayet güzel duruyor.
Evet beğeniyorum
Bi kulak arkası kalmıştı
Igrenc bence
Havalı gözüküyor
Evet güzel
Yakisana neden olmasin
Evet tatlı duruyor
Evet ama herkeste olması sıkıyor.
Yakışanda hoş duruyo bence