saçım şu an fotoğrafta ki gibi kızıl normalde bi tık daha koyu gibi veya bana öyle geliyor doğal saç rengim biraz açık kahverengiydi üzerine açıcı uygulayıp bakır yapmıştım dibim gelince kızıl istediğim için kızıla boyadım ama kızıldan çok sıkıldım ve beni birazcık daha yaşımdan büyük gösterdiğini düşündüğüm için değiştirmek istiyorum tekrar kahverengiye boyamak için açıcı kullanmama gerek var mı yoksa boya tutar mı baya aktı saçımdan kızıl
resimdekinden birazcık daha kızıl nedense kamera biraz daha açık gösterdi akması çok uzun sürer kahveye dönene kadar o yüzden boyamak istiyorum bide dibim geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saç rengin çok güzel.. Hangi markayla boyadın?
Siyah yapabilirsin
teşekkür ederimm palette 5-889a boyamıştım ama çok canlı bir kızıldı bu akmış hali siyahada boyamak istemiyorum ondan geri dönmesi çok zor olur
Şu an ki tonu mükemmel 👌🏻 kumral?
Kızıldan sıkılınır mı be
sanırım biraz daha doğal renklere geçmek istiyorum şu an ben de çok seviyordum ama beni çok yaşlandırıyor sanırım..
kahveye dönmüş bile bence hiç boyama
resimdekinden birazcık daha kızıl nedense kamera biraz daha açık gösterdi akması çok uzun sürer kahveye dönene kadar o yüzden boyamak istiyorum bide dibim geldi
kahve kızıldanda baskın bi ton oldugu icin açmadan boyayablrsnn tutar bencee
ama sarı ve bakır yapcaksan acman lazmdı koyu renge acmaya gerek yok
aynen öyle yaparım direkt kahve
Güzel değil ya
güzel olmadığını ben de biliyorum soruya cevap vermiyeceksen yazma daha iyi
Kızıl iyiymiş