Saç Bakım Siyah saç boyası akınca kızıllık bıraktı ☹️ kızıllık engellemenin yolu var mı? TarhanaKokuluSabun Takip Et Xper 5 Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendi saçım açık kahveSaçımı 1 buçuk ay önce siyaha boyadım ve şimdi kizil parlamalarla garip bir şey oldu boyası. Siyah saç boyası akınca kızıllık bıraktı ☹️ kızıllık engellemenin yolu var mı? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 945 cevap paylaştı. Boyanın akmaması için mücadele etmen gerekiyor gadası. 1 2 Yorumla TarhanaKokuluSabun +1 yıl Gadasi oturup konuştuk akmicam dedi tamam dedi yine de akıyor Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Hahhaa akmaması için kremler var gadası ya Yorumla
Kayaların_Oğlu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl birde mavi vur mis gibi gök kuşağı işte daha ne :D. saçını boyayanları hiç anlamadım anlamda veremiyorum. 0 1 Yorumla TarhanaKokuluSabun +1 yıl Sağol boyalar hakkındaki görüşün benim için çok önemliydi. Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Oo kötü olmuş geçmiş olsun 😅 1 1 Yorumla TarhanaKokuluSabun +1 yıl Eyvallah brocum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boyanın akmaması için mücadele etmen gerekiyor gadası.
Gadasi oturup konuştuk akmicam dedi tamam dedi yine de akıyor
Hahhaa akmaması için kremler var gadası ya
birde mavi vur mis gibi gök kuşağı işte daha ne :D. saçını boyayanları hiç anlamadım anlamda veremiyorum.
Sağol boyalar hakkındaki görüşün benim için çok önemliydi.
Oo kötü olmuş geçmiş olsun 😅
Eyvallah brocum