Sarı saç denildiği zaman herkes esmer tene yakışmaz diyor. Bu söylem gerçekten var mı, yoksa sadece şehir efsanesinden mi ibarettir? Esmer tene sarı saç yakışmaz denilmesi, şehir efsanesinden mi ibarettir? #gadasından sevgilerle 🤗
Esmer tene sarı saç yakışmaz denilmesi şehir efsanesinden mi ibarettir?
bence tenden çok saç tonu önemli beyaz tene de her sarı güzel gitmez ben beyaz tenliyim ve doğal sarıyım lakin bazı sarı tonlar hayalet gibi gösteriyor.
Olmayanı oldurtmak her zaman iticidir. Çakma sarışın kara kaş iticiliğine inaniyorum. Olduğunuz halinizle zaten eminim çakma sarisin halinizden iyidir. Hele bide dibi gelmiş kara kara duruyirsa bir heves sariya boyatip sonra bakimini yapmiyorsaniz bence çok itici tabi yapana saygi duyarim herkesin kendi seçimi. Ama ben şahsen asla kapkara saclarimi gidipte platine boyatip kaşlarim kara kara gezmem asla.
Selam gadası🖊 Esmer tenlilere açıkçası sarı saçlar pek yakışmıyor. İsteyen istediğini elbette yapabilir fakat görsel açıdan iyi durmaz. Saçlar adeta ben burdayım diye kendini belli eder. 😊
Paylastigin resimdeki kiz bule beyaz tenli sarisin yani aksi halde esmer tene sari cingene gibi olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tenden ziyade sarı saçın tonu da önemli böyle beyaza yakın sarı çok çirkin durur ya da civciv sarısı da iğrenç durur. Sarının tonunu tutturmak çok önemli.