Çok fazla makyaj yapan birisi değilim sadece ruj ve rimel kullanıyorum
Saçlarım bakır gözlerim koyu kahve açık buğday tenliyim ve soğuk cilt alt tonuna sahibim dudaklarım çoğu zaman kurudur o yüzden likit ruj kullanmıyorum lipstick tarzı önerebileceğiniz ruj rengi ve markası var mı uygun fiyatlı olsa iyi olur 😂 bir de bu kuruyan dudağıma ne sürmeliyim onu da yazarsanız sevinirim teşekkurler🙏
Saçlarım bakır gözlerim koyu kahve açık buğday tenliyim ve soğuk cilt alt tonuna sahibim dudaklarım çoğu zaman kurudur o yüzden likit ruj kullanmıyorum lipstick tarzı önerebileceğiniz ruj rengi ve markası var mı uygun fiyatlı olsa iyi olur 😂 bir de bu kuruyan dudağıma ne sürmeliyim onu da yazarsanız sevinirim teşekkurler🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba sorunuz için teşekkürler. Böyle sorular gelince çok mutlu oluyorum ve sorularınızı cevaplandırmak için çok sabırsızlanıyorum. Sizlerden sorular almak beni çok sevindiriyor. Hadi geçelim sorunuza. 🤗 Sormuşsunuz “Açık buğday tene hangi ruj yakışır?”
Buğday ten, renk geçişlerine son derece toleranslıdır
Hatta bu tolerans sadece ruj tercihinde değil, saç ve diğer makyaj ürünlerinde de bu geçerli olabilmektedir. Bu nedenle, buğday tenliler hemen hemen her renk tonunda ruju gönül rahatlığı ile kullanabilirler. Çünkü bu ten rengine sahip kişiler mat tonlardan, vurgulu ve canlı tonlara kadar her renk ruju kullandıklarında kendilerine yakıştıracaklardır.
Buğday tenliysen ruj seçiminde çok şanslısın! Fuşya, kırmızı, pembe, kiremit, turuncu tonları ve pembe mor karışımlı ruj renkleridir. Gece makyajında nude tonlar buğday tenlilerin kullanabileceği ideal renklerdir. gibi canlı tonlar sana çok yakışacak. Özellikle kırmızı rujun sana çok yakıştığı bir gerçek.
Umarım yazdığım cevaplarla size yardımcı olabilmişimdir. Eğer herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeyin yazın bana her zaman cevaplayacağım sorunuzu.
Sorunuz için teşekkürler.